Voeg nu een gratis product toe!

Goed nieuws!!

We zijn volop aan het organiseren dat we jou weer in onze winkel kunnen ontvangen. Omdat het er nogal hectisch kan zijn, werken we vooralsnog uitsluitend op afspraak.
 
Bezoeken is weer mogelijk vanaf dinsdag 16 juni op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdag.

Bel voor een afspraak naar de winkel op: 0341-786074

 

Van Loon gemstore & more - kralenwinkel Putten

 

In het voorjaar van 2019 openden wij de deuren van onze fysieke winkel in hartje Putten: Van Loon Gemstore & more. In deze kralenwinkel kun je veel inspiratie opdoen, collecties uitzoeken én als eerste de nieuw binnengekomen items bewonderen en meteen meenemen.
Plan je bezoekje aan onze kralenwinkel in Putten en neem er de tijd voor. Want er is heel veel te zien! En wij geven al onze klanten graag de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient! 

Van A tot Z & more

Van Loon gemstore & more is een verlengstuk van de webshop. De basis van de kralenwinkel in Putten blijft onze enorme collectie edelsteen kralen, (zoetwater)parels en sieraadonderdelen van edele metalen. Hiernaast vind je bij Van Loon gemstore & more onder andere ook presentatie- en decoratieartikelen en inspiratiesieraden. Van Loon gemstore & more is een winkel, groothandel, magazijn, atelier & more voor zowel onze particuliere klanten als de zakelijke.

 

 

Van Loon Kralenwinkel Putten: Sieraden

Sieraden verhogen de schoonheid. Dat zegt Van Dale. Bij Van Loon gemstore & more  beamen wij dat natuurlijk. Helemaal als je die sieraden zelf maakt! We hebben dan ook, naast de edelsteen kralen, sieraadonderdelen van 14k goud, 925 zilver, goldfilled en vermeil in het magazijn. Hiermee maak je zelf de mooiste en unieke sieraden. Al deze sieraadonderdelen kun je in de winkel in mappen bekijken en direct online bestellen. Of je bestelt je sieraadonderdelen (minimaal een dag van te voren) thuis via de website. Ze liggen dan in de winkel voor je klaar als je komt. En kun je niet kiezen welk sieraadonderdeel je wilt kopen? Bestel ze dan vooraf via de website op zicht. Wanneer je je bezoekje aan de winkel brengt ligt je op zicht bestelling op je te wachten.

 

Goudsmid

Van Loon gemstore & more werkt samen met verschillende goudsmeden. Ieder met zijn eigen specialiteit. Van sieraden ontwerp tot oude sieraden schoonmaken, polijsten of repareren zodat ze weer als nieuw zijn!  Alles is mogelijk. Ook het ontwerp van unieke sieraden als een tastbare herinnering aan een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan bruidssieraden, trouwringen, herdenkingssieraden & more. Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

 

Kralenwinkel in Putten kralen & more

De vernieuwing en uitbreiding gaat door! We onderzoeken allerlei andere nieuwe plannen. Zo verwachten we mettertijd een collectie vintage sieraden in goud en zilver aan te kunnen bieden. Ook gaan onze goudsmeden inspiratiesieraden ontwerpen voor winkels. En we denken er over om lessen goudsmeden te geven en/of werkbanken/-ruimte te verhuren. Kortom, nog veel plannen Van Loon gemstore & more!

 

Welkom bij Van Loon

Kom persoonlijk kennis maken en ideeën opdoen in onze nieuwe kralenwinkel/ showroom. 
- Plan je bezoekje en neem er de tijd voor.
- Bestel eventueel van te voren via de website je sieraadonderdelen uit ons magazijn.

  • Of plaats een zicht bestelling van sieraadonderdelen uit ons magazijn. Er kan dan eventueel nog gewisseld of bijgesteld worden.
  • Alle online bestellingen kun je in de kralenwinkel in Putten afhalen of thuis laten bezorgen.

 

Graag tot ziens bij Van Loon gemstore & more aan de Poststraat 9d in Putten.

Maandag tot en met vrijdag: 10:00 – 17:30 uur

Zaterdag: 12:00 – 17:00 uur

Let op! Check de openingstijden. Deze kunnen wijzigen vanwege o.a inkooptrips.

 

Tel: 0341-786074 | bgg 0341-266 530 | 06-422 160 42

Welkom bij Van Loon

Kom persoonlijk kennis maken in onze nieuwe kralenwinkel/ showroom. 

Graag tot ziens!!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »