Voeg nu een gratis product toe!

 

VanLoon gemstore & more verhuist

Tussen kerst en oud-/nieuwjaar is de winkel van VanLoon gemstore & more verhuisd van Putten naar Garderen.
In het nieuwe jaar zijn we daar gestart vanuit ons nieuwe grote pand.
Een frisse locatie met veel nieuwe mogelijkheden.

 

VanLoon gemstore & more - kralenwinkel Putten verhuist naar Garderen

 

We zijn nog volop bezig met de inrichting en de finishing touch. Het wordt echt een super gave winkel, al zeggen we het zelf. We kunnen dan ook niet wachten om al onze nieuwe ideeën aan jullie te laten zien! Indien de situatie het toelaat komt er in het voorjaar een grootse opening van de moderne winkel in Garderen met het geheel nieuwe concept.

Maak een afspraak

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Vanaf 2 maart mogen we hopelijk weer klanten op afspraak ontvangen. Bel met 06 - 3454 4399 en plan snel een moment om een kijkje te nemen in onze geheel vernieuwde winkel boordevol met kant en klare sieraden en andere cadeauartikelen. En na de grootse opening in het voorjaar, kun je straks ook voor workshops bij VanLoon terecht.

 

 

VanLoon Kralenwinkel op de Veluwe

Combineer je bezoekje aan VanLoon gemstore & more met een bezoekje aan de Veluwe. Het prachtige gevarieerd natuur- en wandelgebied in de directe omgeving van de winkel, is ook in de winter de moeite waard. En wil je een paar dagen genieten van de het leuke Garderen, boek dan een weekeindje weg in één van de sfeervolle hotels, B&B’s of vakantiehuizen.

 

Goudsmid

VanLoon gemstore & more werkt samen met verschillende goudsmeden. Ieder met zijn eigen specialiteit. Van sieraden ontwerp tot oude sieraden schoonmaken, polijsten of repareren zodat ze weer als nieuw zijn!  Alles is mogelijk. Ook het ontwerp van unieke sieraden als een tastbare herinnering aan een speciale gelegenheid of persoon. Denk bijvoorbeeld aan bruidssieraden, trouwringen, herdenkingssieraden & more. Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

 

Kralenwinkel in Garderen

Ook onze webshop krijgt een nieuwe look and feel die helemaal aansluit bij de winkel. Het shoppen in onze vernieuwde webshop is straks nóg gemakkelijker! Uiteraard met nog wel dezelfde hoge kwaliteit als altijd! Want ook in Garderen kun je nog steeds bij VanLoon terecht voor de mooiste sieraadonderdelen.

Welkom bij 

Kom persoonlijk kennis maken en ideeën opdoen in onze nieuwe kralenwinkel/ showroom. 
- Plan je bezoekje en neem er de tijd voor.
- Bestel eventueel van te voren via de website je sieraadonderdelen uit ons magazijn.

  • Of plaats een zicht bestelling van sieraadonderdelen uit ons magazijn. Er kan dan eventueel nog gewisseld of bijgesteld worden.
  • Alle online bestellingen kun je in de kralenwinkel in Garderen afhalen of thuis laten bezorgen.

 

Graag tot ziens bij VanLoon gemstore & more aan de Oud Milligenseweg 4 in Garderen.

Tel:  06 - 3454 4399

 

Let op! Check de openingstijden. Deze kunnen wijzigen vanwege o.a inkooptrips.

 

Graag tot ziens!!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »