Voeg nu een gratis product toe!

Hoera!!

20-03-2019

Binnenkort opent onze fysieke winkel in Putten.
We gaan elk moment starten met het verhuizen van de kralen naar de fysieke winkel en dan ben je van harte welkom om ons te bezoeken.

 


In de winkel kun je straks heel veel inspiratie op doen, collecties komen uitzoeken, eindelijk eens persoonlijk kennis maken én als eerste de nieuw binnengekomen items bekijken en meteen meenemen.

Daarnaast zullen we de collectie gaan uitbreiden met o.a. presentatie en decoratie artikelen. We houden je op de hoogte van de vorderingen!

Kralenwinkel Putten

Binnenkort opent onze fysieke winkel in hartje Putten: Van Loon gemstore & more. De inrichting van het pand en de verhuizing van de voorraad is in volle gang. Nog even en dan ben je van harte welkom! In de kralenwinkel Putten kun je heel veel inspiratie opdoen, collecties uitzoeken én als eerste de nieuw binnengekomen items bewonderen en meteen meenemen.

Van Loon kralenwinkel Putten:Van A tot Z & more

Van Loon gemstore & more is een verlengstuk van de webshop. De basis van de kralenwinkel in Putten blijft onze enorme collectie edelsteen kralen, zoetwaterparels en de edele metalen. Van Loon gemstore & more is een winkel, groothandel, magazijn, atelier & more voor zowel onze particuliere klanten als de zakelijke. Daarnaast breiden we de collectie uit met onder andere presentatie- en decoratieartikelen.

Van Loon Kralenwinkel Putten: Sieraden

Sieraden verhogen de schoonheid. Dat zegt Van Dale. Bij Van Loon gemstore & more  beamen wij dat! We hebben dan ook een mooie collectie zilver, goldfilled, met edelstenen, met parels & more.

In de sample mappen kun je alle onderdelen bekijken en direct in de winkel online bestellen. Bestellingen worden thuisbezorgd of kunnen afgehaald worden in de kralenwinkel in Putten.

Goudsmid

Van Loon gemstore & more werkt samen met verschillende goudsmeden. Ieder met zijn eigen specialiteit. Van sieraden ontwerp tot oude sieraden schoonmaken, polijsten of repareren zodat ze weer als nieuw zijn!  Alles is mogelijk. Ook het ontwerp van unieke sieraden als een tastbare herinnering aan een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan bruidssieraden, trouwringen, herdenkingssieraden & more. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze goudsmeden en bespreek de mogelijkheden.

Kralenwinkel in Putten kralen & more

Na de opening van de kralenwinkel in Putten gaat de uitbreiding en vernieuwing door. We onderzoeken allerlei andere nieuwe plannen. Zo verwachten we mettertijd een collectie vintage sieraden in goud en zilver aan te kunnen bieden. Ook gaan onze goudsmeden inspiratiesieraden ontwerpen voor winkels. En we denken er over om lessen goudsmeden te geven en/of werkbanken/-ruimte te verhuren. Kortom, nog veel plannen Van Loon gemstore & more!

Welkom bij Van Loon

Kom binnenkort persoonlijk kennis maken in onze nieuwe kralenwinkel/ showroom. Wanneer de officiële feestelijke opening is, lees je binnenkort op deze website.

Graag tot ziens!!

(Locatie volgt zodra de winkel geopend is)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »