Wij maken het graag zo leuk mogelijk voor jou. Daarom spaar je bij elke bestelling voor een shoptegoed.

Sparen

Bij elke bestelling die je plaatst krijg je 5% van het bestelbedrag in de vorm van een shoptegoed. Zodra je voldoende gespaard hebt kun je je shoptegoed inwisselen voor een kortingscode je je bij je volgende bestelling kunt gebruiken.

Om gebruik te kunnen maken van ons spaarprogramma dien je een account aan te maken op deze website. Zo weet het systeem precies hoeveel spaartegoed je verdiend hebt. Bij elke bestelling wordt er automatisch 5% van de orderwaarde als shoptegoed in je account bijgeschreven.

Saldo bekijken

Je kunt altijd precies zien hoeveel korting je al bij elkaar gespaard hebt. Log hiervoor in in onze website en klik rechts onder op 'Spaar voor korting'. Je ziet vervolgens direct hoeveel je al gespaard hebt. Ook kun je een aantal dingen doen om extra shoptegoed te verdienen.

Let op: na het plaatsen van een bestelling kan het een paar dagen duren voordat je shoptegoed is bijgewerkt.

Inwisselen voor korting

Zodra je voldoende gespaard hebt kun je je spaartegoed inwisselen voor een kortingscode. Klik bij 'Kortingen' op de voucher van je keuze en klik vervolgens op 'Claim deze korting'. Je ontvangt vervolgens een kortingscode in je mailbox die je tijdens het plaatsen van een nieuwe bestelling kunt invoeren. De korting wordt direct in de winkelwagen verrekend.

(Geen code ontvangen? Check dan even je spambox)