50 stuks Mondkapjes - NU VRIJ VAN BTW - UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • Klik staffelkorting
  • 50 stuks va. € 14.95
  • Nergens goedkoper
€19,95Incl. btw €19,95Excl. btw
10 stuks Mondkapjes -NU VRIJ VAN BTW- UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • Voor 16.00 uur besteld = zelfde werkdag verzonden
€5,95Incl. btw €5,95Excl. btw

De hele wereld is in de ban van het Coronavirus. In het nieuws zien we dat steeds meer landen het gebruik van mondkapjes buitenshuis verplichten. Naast de richtlijnen die het kabinet in samenwerking met het RIVM heeft opgesteld is het gebruik van zo’n mondkapje een aanvullende manier om jezelf en je omgeving te beschermen tegen dit nieuwe virus. Wil je direct mondkapjes bestellen tegen de laagst mogelijke prijs? Dat kan via onze webshop

Enorme schaarste in mondkapjes

In Nederland zijn mondkapjes nauwelijks aan te komen. Het zou ideaal zijn als we ze gewoon bij de supermarkt konden meepakken tijdens het boodschappen doen. Net zoals in China. Maar helaas kan dat hier niet. Wij doen veel zaken met bedrijven uit China en andere delen van Azië en telkens als we onze contacten daar spreken zijn zij verbaasd over dat wij hier niet met zijn allen mondkapjes dragen zodra we de deur uit gaan. Sterker nog: ze vinden het echt niet kunnen dat we er zo ‘laks’ mee om gaan hier. Dit heeft ons aan het denken gezet.. Want het laatste dat we willen is dat wij of de mensen om ons heen ziek worden. Als we de kans op ziekte kleiner kunnen maken door het dragen van mondkapjes, waarom zouden we dat dan niet doen?

Voldoende mondmaskers in Azië

In Nederland zijn mondkapjes nauwelijks verkrijgbaar. Van onze edelsteenkralen leveranciers in Azië horen we echter dat er daar nog ruim voldoende voorraad is en dat zij ze met alle plezier naar ons opsturen. Vandaar dat we nu regelmatig bij onze zendingen kralen en sieraadonderdelen, ook mondkapjes mee laten komen. Zodat wij in elk geval onszelf en onze naasten kunnen beschermen tegen het Coronavirus (COVID-19).

We hebben besloten om de mondkapjes ook aan onze klanten aan te bieden. Zelf importeren vanuit Azië is voor de meeste mensen geen optie omdat de aantallen te groot zijn. Vandaar dat we aanbieden om ze via ons mee te bestellen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het beheersen van het coronavirus en komen er ook meer mondmaskers terecht in de zorg.

CE gecertificeerde mondkapjes bestellen

De mondkapjes zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de strenge Europese normen. Ze zijn verpakt per 50 stuks en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Na gebruik dien je het mondmasker weg te gooien. Let op dat je het voorzichtig af doet. Raak het masker niet aan, pak het vast bij de elastiekjes en was daarna zorgvuldig je handen.

Let op: het gebruik van mondkapjes is een extra maatregel om jezelf te beschermen tegen het Coronavirus. Houd daarnaast de richtlijnen van het RIVM in acht.

Mondmaskers bestellen

Mondmaskers bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. De mondkapjes zijn verpakt per 50 stuks en worden gratis verzonden. Vanwege de enorm hoge transportkosten vanuit Azië kan de prijs schommelen, maar natuurlijk houden we altijd de laagst mogelijke prijs aan.