open-popup-link

Ilona's Webgems

Kralen die Stralen!

Voor 17 uur besteld, morgen in huis ( werkdagen )

Filter producten

Categorieën

 • Voor 17 uur besteld,
  morgen in huis (werkdagen)
 • 100% niet goed
  Geld terug garantie!
 • Geniet elke dag van
  de nieuwste items
 • Altijd de beste deals
  en prijzen
 • Veilig online betalen
  via uw eigen bank

Zelf verzilveren gemakkelijk en voordelig

Geef je sieraden of sieraad onderdelen een luxe uitstraling met een mooie laag echt zilver.

1 - 3 van 3

1 - 3 van 3

Zelf verzilveren & zilverpoets

Geef je sieraden of sieraad onderdelen een luxe uitstraling met een mooie laag echt zilver. Zelf verzilveren van sieraden is ideaal als je graag zilveren sieraden maakt, maar een beperkt budget hebt. Of als je favoriete onderdelen niet in een zilveren of een verzilverde variant verkrijgbaar zijn. Ga dan gewoon zelf aan de slag! Het is niet moeilijk en het resultaat is verbluffend. Ook kun je hiermee verzilverde sieraden die er niet meer zo mooi uit zien, er weer zo goed als nieuw uit laten zien. Geef je sieraden een tweede leven!

Zelf verzilveren van sieraden

Hoor jij ook graag een complimentje over een zilveren ketting of armband van een vriendin of beter nog die leuke collega op je werk? Dat kan want met deze manier van verzilveren veel voordeliger uit. Een sieraad van Sterling zilver 925 is mooi maar ook kostbaar. Daarom dit mooie alternatief. Zelf verzilveren is niet alleen voordeliger het is ook nog eens leuk en spannend om te doen als je zelf je sieraden maakt. Op deze manier kun je nog veel meer bewondering voor jouw eigen gemaakte sieraad oogsten.

Zelf verzilveren & zilverpoets online

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wil je morgen je eigen sieraad ontwerp zelf verzilveren? Of wil je die mooie ketting, armband, of ring die je al veel te lang niet hebt gedragen weer eens mooi poetsen. Bestel dan  het mini zilver poetsdoekje, het zilverpoets middel( Silver Enhancer) of de Silver Plater zodat je zelf verzilveren kunt voor vijf uur. Wij garanderen dat we direct voor je aan de slag gaan en sturen de Silver Plater zodat je sieraden zelf verzilveren kunt nog dezelfde dag naar je op. En als alles mee zit dan kun je morgen al aan de slag.

Mocht je toch nog een vraagje hebben over zelf je sieraden verzilveren. Of over het zilverpoets middel of de super handige zilverpoetsdoekjes. Mail ons. Wij geven zo snel mogelijk antwoord. Een belletje kan uiteraard ook.