Vind de leukste kralen in onze webshop

In de webshop van Ilona’s WebGems vind je betaalbare kralen waarmee je zelf de mooiste creaties kunt maken. Je vindt ze in alle soorten en maten, stuk voor stuk bijzonder mooi en van de allerbeste kwaliteit. We hebben onze webshop onderverdeeld inverschillende rubrieken. Zo kun je gemakkelijk 24/7 online winkelen en jouw favoriete beauty's snel vinden op onze site. Hieronder een aantal rubrieken uitgelicht.

Winkel met het grootste assortiment edelsteen kralen van Nederland

Al deze edelstenen importeert Ilona’s WebGems zelf. Daarvoor brengen wij zeer geregeld een bezoekje aan de verschillende edelsteen slijperijen in bijvoorbeeld het altijd fascinerend Azië. Een parel vinden in een oester of een mossel is zeldzaam geluk. In onze webshop hoef je niet te zoeken. Wij hebben al een groot assortiment zoetwater- en shell pearls voor jou gevonden en in onze webshop geplaatst.

In de rubriek Ilona's exclusieve kralen vind je de Rolls Royce uit ons zeer uitgebreide assortiment. Meer dan honderd soorten bekende, maar ook heel veel exclusieve steensoorten van de allerbeste kwaliteit. Onze mini edelsteen kralen in zowel facet geslepen als glad rond en in Tibetaanse uitvoering -kortweg mini’s-. Deze variëren van 2 tot 3 millimeter. Je vindt ze bij ons in alle kleuren van de regenboog. Maak een trendy sieraad van meerdere strengen mini kralen. Of combineer deze kleine edelsteen kraaltjes met een grote, opvallende kraal of hanger. Gebruik je fantasie!

De Tibetaanse kralen in onze webshop

Deze prachtige kralen hebben we rechtstreeks bij de makers zelf ingekocht voor onze kralen groothandel. Deze super mooie kralen worden door echte vakmensen met de hand gemaakt. Hierdoor zijn alle kralen uniek! Toch de juiste kraal niet gevonden in onze kralen winkel? Elke dag plaatsen wij nieuwe artikelen in de webshop, dus morgen zitten ze er misschien wel tussen! Je kunt ons ook vrijblijvend laten weten wat je zoekt. Grote kans dat wij jouw specifieke kralen op onze volgende ontdekkingsreis in Azië voor je vinden en inkopen.

Kijk op je gemak rond in onze online kralen webshop en laat je inspireren door de prachtige edelsteen kralen!

Edelsteen kralen online kopen

Plaats jij je bestelling voor vijf uur online bij onze kralengroothandel dan verzenden wij nog dezelfde dag!

Alvast veel plezier!