1 paar Sterling zilveren oorbellen met schroef sluiting
  • 925/1e gehalte zilver
  • Ca. 15x13mm
€22,95Incl. btw €18,97Excl. btw
1 paar sterling zilveren Oorclips ca. 15x11mm
  • 925/ 1e gehalte zilver
€19,95Incl. btw €16,49Excl. btw
1 paar sterling zilveren oorclips ca. 15x12.5mm
  • 925 / 1e gehalte zilver
€21,95Incl. btw €18,14Excl. btw
1 paar Vermeil oorclips ca.16x12mm
  • Klik voor meer foto's
€22,95Incl. btw €18,97Excl. btw

Oorclips

Ben je op zoek naar mooie stijlvolle of hippe oorclips? Dan vind je die zeker bij ons. Bekijk hier de sterling zilveren oorclips van goede kwaliteit. Onze collectie bevat ook Vermeil en Rosé Vermeil oorclips. Ideaal als mooie basis.  Puur en eenvoudig en iedere dag te dragen. Hiermee maak je zelf de meest geweldige oorsieraden. Ideaal als je geen gaatjes in je oren hebt en toch mooie oorbellen wilt dragen. Want zelf oorbellen maken is niet moeilijk. 

Van oorclips oorbellen maken

Ben je creatief en wil je unieke oorbellen? Dan maak je ze natuurlijk zelf.  Doordat de clip een oogje heeft maak je automatisch een hangende oorbel. Hier kun een kraal aan bevestigen met een nietstift waar je dan een oogje aan draait. Tip: Voor het perfect mooie ronde oogje kun je het beste de kwaliteits rondbektang van Griffin gebruiken.  Want goed gereedschap is immers het halve werk! Een tweede tip: Om zelf oorbellen maken voordelig te houden. Kun je het beste de rubriek kralen per stuk en de rubriek kralen per centimeter in de gaten houden.

Druppels, pegels, briolettes

In de rubriek druppels, pegels en briolettes vindt je nog veel meer om leuke oorbellen van te maken. Over oorbellen gesproken. Wist je dat onze koningin Maxima een ware trendsetter is op het gebied van oorbellen. Wij kregen zo vaak vraag naar de sieraad onderdelen om daar vergelijkbare oorbellen mee te maken dat we meteen maar een rubriek Maxima oorbellen hebben aangemaakt.

Oorclips online bestellen bij kralen groothandel Ilona's Silver and Gemstones: 

Stel je hebt je oorbel ontwerp al klaar. En je hebt precies in  je hoofd hoe de oorbel eruit zou moeten zien. En bovendien wil je ook nog eens snel aan de slag. Order de oorclips dan voor vijf uur online. Wij pakken de oorclips meteen voor je in en versturen ze nog dezelfde dag.

 

 

 -xxx- Ilona

P.s. vergeet niet op kralenmanie ons blog te kijken. In de rubriek inspiratie doe je vast wel wat ideeën op.