Naamlabeltjes van juwelierskwaliteit

Direct naar de rubriek met naamlabeltjes.

Ben je op zoek naar een naamlabeltjes met je eigen logo of tekst? Dan ben je hier op het juiste adres!

Maak je sieraad helemaal compleet met een uniek naamlabeltje. Hiermee geef je jouw handgemaakte sieraden een persoonlijke touch. De naamlabeltjes zijn van hoge kwaliteit Sterling Zilver, Vermeil of Rosé Vermeil. De naamlabeltjes kunnen aan één zijde bewerkt worden of aan beide zijden, de keuze is aan jou!

Je eigen naamlabeltje kan in veel verschillende vormen, maten en diktes geleverd worden. Rond (zoals de voorbeelden) maar ook ovaal, rechthoekig of in de vorm van een hartje? Het kan bijna allemaal!
De labeltjes worden gelaserd. Dit zorgt voor een heel precies en strak resultaat. Wil je dat juist niet? Kies dan voor een 'ruwer/grover' lettertype.

naamlabeltjenaamlabeltjenaamlabeltje
Welk model past perfect bij jouw sieraden?

Naamlabeltjes zelf ontwerpen

Je kan natuurlijk ook helemaal zelf je naamlabeltjes ontwerpen. Dit maakt niet alleen je sieraad helemaal af. Het zorgt ook voor een stukje "branding". Zo kan het er bij helpen dat jij als ontwerper en maker van je sieraden gemakkelijker wordt verbonden met het sieraad zelf. Je geeft je sieraden nog meer gezicht met een eigen label ontwerp.

Ben je dus op zoek naar unieke naamlabeltjes en ben je benieuwd naar de kosten hiervoor? Vul hier het formulier in en neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

En heb je al een logo of tekst en/of een model met de maten in gedachten? Dan mag je dit altijd meteen meesturen zodat wij voor je gaan kijken wat mogelijk is.

 

-xxx- Ilona

O,ja vergeet niet om even een kijkje te nemen in de rubriek met naamlabeltjes. Je vindt hier diverse naamlabels en keurplaatjes. Zodat je al een beetje een idee krijgt van wat er zoal mogelijk is.