Tibetaans zilveren Repousse gesp met Bloedkoraal en Turkoois
 • ca. 86x60x12mm
€63,46Incl. btw €52,45Excl. btw
Zilveren Tibetaans Repousse kraal
 • ca. 18mm
 • Rijggat ca 2.5mm
€9,50Incl. btw €7,85Excl. btw
Zilveren Tibetaanse Repousse kraal
 • ca. 20mm
€9,50Incl. btw €7,85Excl. btw
Tibetaans Messing met Turkoois Kraal M
 • Afmeting ca. 22x16mm
 • Rijggat ca. 1.8mm
€4,75Incl. btw €3,93Excl. btw
Tibetaans Messing met Turkoois Kraal L
 • Afmeting ca. 24x18mm
 • Rijggat ca. 1.8mm
€6,75Incl. btw €5,58Excl. btw
Tibetaanse zilveren kraal met 'Amber' ca. 14x11mm
 • Rijggat ca. 1.2mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw
Tibetaanse messing kraal met Lapis lazuli en Koraal ca. 19x9mm
 • Rijggat ca. 1.2mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw
Tibetaanse messing kraal met Lapis lazuli ca. 13x11mm
 • Rijggat ca. 1.2mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw
Tibetaanse messing kraal met Koraal en Lapis lazuli ca. 15mm
 • Rijggat ca. 1.5mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw
Tibetaanse messing kraal met Koraal en Howliet ca. 16mm
 • Rijggat ca. 1.2mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw
Tibetaanse messing kraal met Howliet ca. 15mm
 • Rijggat ca. 2.2mm
€3,95Incl. btw €3,26Excl. btw

Tibetaanse kralen

Ambachtelijke Tibetaanse kralen van hoge kwaliteit. Ingekocht bij de makers zelf, hier komt geen fabriek of groothandel aan te pas. Deze mooie kralen worden met de hand gemaakt door echte vakmensen. Hierdoor zijn geen twee kralen exact hetzelfde. Bij het vervaardigen van de Tibetaanse kralen wordt veel gewerkt met Bloedkoraal, Turkoois en Lapis lazuli. Daarnaast vind je in deze categorie mooie Afghaanse en Tibetaanse hangers.

Wil je een echt bijzonder sieraad maken, gebruik dan deze geweldige Tibetaanse kralen.

Prachtige exemplaren

Wij hebben de meest verbluffend mooie exemplaren in onze collectie in allerlei vormen en maten. Neem eens uitgebreid de tijd om een keuze te maken tussen al deze bijzondere en ambachtelijke Tibetaanse kralen van een zeer hoge kwaliteit. Al onze prachtige Tibetaanse kralen kopen we bij de makers zelf in, hier komt dus geen fabriek of groothandel aan te pas en al deze mooie kralen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door echte vakmensen, hierdoor zijn geen twee kralen exact hetzelfde. 

Tibetaanse kralen zijn meestal van Zilver, Bloedkoraal, Turkoois en/of Lapis Lazuli.  In het land van oorsprong wordt meestal Turkoois als basis genomen, de Tibetanen gaan er namelijk van uit gaan dat Turkoois genezende krachten bezit en geluk en rijkdom geeft. Maar heel vroeger, nog in de prehistorie, gebruikte men bijna altijd bloedkoraal als basis. Bloedkoraal komt al eeuwen voor in de boeddhistische rozenkransen waarschijnlijk omdat deze edelsteen in hun geschriften voorkomt als één van de 7 schatten. Bovendien hebben deze kralen een beschermende werking.

De Tibetanen weten als geen ander hoe zij de mooiste en de beste Tibet Turkoois, Bloedkoraal en Lapis Lazuli kunnen bewerken. Het is een aloud ambacht en heeft daardoor ook een uniek karakter. Tibetaanse kralen zijn heel makkelijk herkenbaar door hun geheel eigen stijl.

Behalve de Tibetaanse kralen hebben wij ook de typische Tibetaanse hangers in onze collectie. Deze prachtige, veelal rechthoekige, ronde of vierkante hangers, zijn ingelegd met Turkoois of Bloedkoraal en/of Lapis Lazuli. Een enkele keer bevat onze collectie een zilveren Tibetaanse gesp, een geweldig en bijzonder sieraard!

Wil je een echt apart en uniek sieraad ontwerpen? gebruik dan onze buitengewoon mooie Tibetaanse kralen om je droomsieraad te maken.

 

Alvast veel plezier!

 

-xxx- Ilona