Eagle eye kralen rond ca. 6-7mm A kwaliteit
  • Streng ca. 39cm
  • 100% natuurlijk
  • A kwaliteit
€21,95Incl. btw €18,14Excl. btw
Eagle eye kralen rond ca. 12mm
  • Streng ca. 39cm / Mooie B kwaliteit
€19,95Incl. btw €16,49Excl. btw
Eagle Eye kralen facet rond ca. 5mm
  • 100% natuurlijk
  • Streng ca. 39cm
€10,95Incl. btw €9,05Excl. btw

Eagle Eye kralen

De mooie Eagle Eye kralen lijken wel wat op een tijgeroog of haviksoog. Zo kunnen de Eagle Eye kralen veranderen van tint in het licht. Achter het glazige, zijdezachte en iriserende uiterlijk van de Eagle Eye kralen, schuilt een stoere talisman en ultieme krachtkristal. Bovendien stralen Eagle Eye kralen autoriteit, controle, leiderschap, succes en invloed uit. De Eagle Eye kraal is een zeer krachtig hulpmiddel voor het vergroten van het uithoudingsvermogen en bied daarnaast mogelijkheden om te groeien, ook al zijn er eventuele obstakels. Ben je van plan om veranderingen in je leven aan te brengen? Dan is de Eagle Eye de steen die je nodig hebt.

Eagle eye kralen waar werden ze vroeger voor gebruikt

In vroegere tijden werd de Eagle Eye kraal voornamelijk gebruikt als een persoonlijke talisman om rijkdom en eigendommen aan te trekken. De eagle Eye kraal zou helpen bij het bepalen wat echt belangrijk is in een beslissing.
In “The New Crystal Bible” (referentiegids voor het gebruik van 500 kristallen om je lichaam, geest en ziel te genezen) staat dat Eagle Eye helpt om faalangst tijdens wedstrijden of voorstellingen te overwinnen.

In het specialistische boek over werking en gebruik van edelstenen "Love is in the Earth" vind je dat  Eagle Eye wordt gebruikt om de dualiteit van iemands aard te verkennen en doelloosheid te verminderen.

 

Het sterrenbeeld dat bij de Eagle Eye kraal behoord:


Eagle Eye is een geboortesteen van mensen die in de midzomer geboren zijn en hoort dus bij het sterrenbeeld Leeuw.

 

Oogstrelend mooie de Eagle Eye kraal


De Eagle Eye kralen krijgen dus een heleboel uiteenlopende werkingen toegedicht. Wij vinden het vooral een prachtig mooie, stoere en oogstrelende steensoort