K2 kralen rond ca. 8mm
  • Streng ca. 17cm
€34,95Incl. btw €28,88Excl. btw
K2 kralen rond ca. 8mm
  • Streng ca. 17cm
€31,45Incl. btw €25,99Excl. btw

K2 kralen zijn eigenlijk hele bijzondere kralen! Ze hebben prachtige blauwe 'druppels' op de granieten ondergrond. Echt schitterend en weer eens totaal iets anders ...

 

Waaruit bestaan de K2 Kralen?

K2 kralen bestaan uit Graniet met blauwe Azuriet vlekken. Een enkele keer zitten er ook groene Malachiet plekjes op het graniet. Het K2 gesteente wordt alleen gevonden aan de voet van de op één na hoogste berg van de wereld; de K2 berg op de grens van Pakistaan en China. Uiteraard komen deze meerkleurige kralen zo ook aan hun naam.

De K2 steen op spiritueel gezien 

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

De K2 kraal heeft de perfecte combinatie van de hemel en aarde in zich. De hemelse (hoge vibrerende) Azuriet gecombineerd met de aardende kwaliteiten van Graniet. De steen laat je diep naar binnen gaan en in jezelf gekeerd geeft het mooie en nieuwe inzichten. K2 geeft je meer controle over je eigen emoties en gevoelens. Het helpt je om vanuit meerdere verschillende invalshoeken naar situaties kijken. Op spiritueel vlak helpen K2 kralen je om bij het hoogste in jezelf te komen. Door te klimmen en te klauteren ga je vanuit je hart en ziel leven en ontdek je wie je werkelijk bent! Alle reden dus om van de K2 kralen bijvoorbeeld een mooie meditatie ketting te maken.

Denk ook eens aan de K2 steen in een stoere heren armband

Of je verwerkt de K2 kralen in een mooi en uniek ander sieraad. Wat dacht je van een stoere (heren) armband van K2 kralen gecombineerd met Lapis Lazuli? Wil je je sieraad juist een feestelijke en sierlijke uitstraling geven? Combineer de K2 Kraal dan met onze kristallen Swarovski Style facetkralen.

 

Bij welk Sterrenbeeld behoort de K2 kraal?

De K2 steen hoort bij het sterrenbeeld van de Waterman.

Alvast heel veel plezier met deze wel heel bijzondere  kraalsoort.

                                                                                                         -xxx- Ilona