Wereldwijde verzending, lage verzendkosten!

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord (MVO). Dat betekent dat we het milieu zoveel mogelijk sparen. Daarom gebruiken we regelmatig gebruikte en/of gerecyclede verpakkingsmaterialen. Naast dat dit beter is voor het milieu, besparen we hier kosten mee, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Levertijd

Bestellingen die op maandag, woensdag en vrijdag voor 16.00 uur geplaatst en betaald worden, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Je hebt je bestelling dus snel in huis, meestal de volgende dag al.

Verzendkosten

Let op: Tijdens het bestelproces kun je zelf de verzendwijze bepalen.

Gratis verzending

Brievenbuspost:
Bestellingen vanaf € 60,- (incl. BTW en na verrekening van eventuele korting) worden gratis verzonden als brievenbuspost binnen Nederland en België. Dit wordt automatisch door het systeem in mindering gebracht. Past je pakketje niet door de brievenbus en heb je niet gekozen voor pakketpost dan sturen wij een betaallink met het verzoek om het resterend bedrag alsnog over te maken. Je bestelling loopt hierdoor vertraging op.

Pakketpost:
Bestellingen vanaf € 150,- (incl. BTW en na verrekening van eventuele korting) worden gratis verzonden als pakketpost binnen Nederland en België. Dit wordt automatisch door het systeem in mindering gebracht.

Brievenbuspost: € 2,98

De zending is onverzekerd, niet traceerbaar en is gebonden aan maximale afmetingen (tot 30 mm dik en 450 gram). Deze verzendwijze brengt enig risico met zich mee.

Pakket: € 5,95

De zending is traceerbaar. Dit is een veilige verzendwijze en is aanbevolen bij bestellingen vanaf ca. € 50.

Verzending naar België:

Brievenbuspost: € 4,95

Pakket: € 7,95

Alle verzendkosten zijn inclusief handelings-, administratie- en verpakkingskosten en excl. 21% BTW.