Seraphiniet kralen armband ca. 7.5mm AA kwaliteit
 • 100% Natuurlijk
 • Maat armband ca. 17cm
€41,95Incl. btw €34,67Excl. btw
Seraphiniet kralen rond ca. 7.5mm
 • 100% natuurlijk
 • Streng ca. 40cm
€45,95Incl. btw €37,98Excl. btw
Seraphiniet kralen rond ca. 7mm AA kwaliteit
 • 100% natuurlijk
 • Streng ca. 40cm
€74,95Incl. btw €61,94Excl. btw
Seraphiniet kralen rond ca. 10mm
 • 100% natuurlijk
 • iets maatverschil tussen de kralen
 • Streng ca. 39cm
€69,95Incl. btw €57,81Excl. btw
Seraphiniet kralen armband rond ca. 8.5mm AA kwaliteit
 • 100% natuurlijk
 • Lengte ca. 17cm
€49,95Incl. btw €41,28Excl. btw

 

Seraphiniet kralen worden geslepen uit de steen met engelenvleugels. De grijs tot donkergroene Seraphiniet kralen danken hun naam aan het subtiele zilveren verenpatroon in de steen dat erg veel wegheeft van engelenvleugels. Het weerspiegeld de vlammende schoonheid van de vleugels van de Serafijnen. Serafijnen zijn engelen van liefde, licht en vuur. Het niveau van de Serafijnen is het allerhoogste in het engelenrijk.

De Seraphiniet kraal bestaat uit een vorm van het clinochloor mineraal. Je vindt Seraphiniet van edelsteenkwaliteit waarvan de Seraphiniet kralen geslepen kunnen worden alleen in het oosten van Siberië, Rusland. Dus beslist geen 13 Seraphiniet kralen in een dozijn!

 

De Seraphiniet kraal als Eye-catcher


Seraphiniet (ook wel Serafina of Serafiniet) is een van de meest bekende helende edelstenen van deze tijd. Er wordt vaak beweerd dat Seraphniet het contact met engelen aanmoedigt. Daardoor kan het mensen op een hoger spiritueel niveau brengen. Seraphiniet is een populaire steen bij meditatie. Onze Seraphiniet kralen zijn dan ook heel geschikt om er bijvoorbeeld een originele pendel van te maken. Door het mooie uiterlijk van onze Seraphiniet kralen worden ze ook veel gebruikt om sieraden mee te maken. De zilverkleurige verenpatronen weerkaatsen het licht. Dit geeft de Seraphiniet kralen een schitterend glanzend effect. Een echte blikvanger dus!

Combineren maar

Het spreekt voor zich dat de zilverachtige patronen in de Seraphiniet kraal in combinatie met zilveren sieraadonderdelen prachtig bij elkaar staan. Ook combineert de Seraphiniet kraal geweldig goed met het mooie kleurenspel van diepblauwe/groene nuances van onze Labradoriet kralen.

En er is nog veel meer mogelijk natuurlijk. Snuffel 24/7 tussen onze edelsteenkralen voor een combi naar jouw eigen smaak.

 

De werking van de Seraphiniet kraal

Seraphiniet wordt gezien als een krachtige genezer van lichaam, geest en ziel. De steen geeft energie en zorgt dat deze goed kan stromen. Het bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf

 

Het Sterrenbeeld dat bij de Seraphiniet kraal behoort

Seraphiniet hoort bij het sterrenbeeld Boogschutter.