Ilona’s WebGems is een groothandel met oog voor detail. Met de enorm uitgebreide collectie van de mooiste edelsteenkralen en sieraadonderdelen, richten wij ons op de kleinere grootverbruiker zoals de goudsmid, juwelier, detaillist en hobbyist. Op onze bijzonder complete en overzichtelijke website vind je edelsteenkralen en sieraadonderdelen van hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen. Doordat Ilona zelf alles inkoopt, hebben wij vooral items die je niet overal ziet, van hoge kwaliteit, maar toch heel betaalbaar.

Zakelijke en particuliere klanten

Je kunt onze edelsteen kralen en sieraadonderdelen niet alleen per streng of in grotere aantallen bestellen, maar ook vaak per stuk! Dat is erg handig als je bijvoorbeeld als zakelijke of particuliere klant maar een paar kralen nodig hebt of juist op zoek bent naar maar één of twee paar oorbelhaakjes voor die speciale ‘Maxima-oorbellen’ die je wilt maken.

Ook de grootverbruiker kan bij ons prima terecht. Bovendien koop je als grootverbruiker bij onze groothandel met staffelkorting in.

Zo profiteren zowel onze particuliere klanten als zakelijke klanten van de voordelen van onze online groothandel.

Overzichtelijk geprijsd

Alle artikelen die je bij onze online groothandel vindt, zijn in- en exclusief BTW geprijsd. 
Onze zakelijke grootverbruikers kunnen nóg voordeliger inkopen, namelijk op Lola Beads & Findings:

Lola Beads & Findings: dé online groothandel voor sieraadonderdelen voor de zakelijke klant.