Betaalbare kralen

Voor betaalbare kralen die je niet overal tegenkomt, ben je bij ons aan het juiste adres. In de shop vind je heel veel soorten goedkope kralen zowel van allerlei edelsteen soorten als van bijvoorbeeld glas kralen. Al vanaf € 1,- voor een hele streng in een lengte tussen de ongeveer 20 centimeter tot zo'n 35 á 40 centimeter. Neem eens een kijkje in de diverse rubrieken, er een ruime keuze en voor elk wat wils. Behalve betaalbaar, zijn onze kralen van zeer goede kwaliteit en de keuze is enorm. Ook in de wat hogere prijs klassen is de keuze 'reuze'. Van Agaat kralen tot Robijn kralen en van tot Labradoriet tot Rozenkwarts je vindt het hier. 

Betaalbare kralen in grote partijen

Regelmatig kopen wij grote partijen (glas) kralen en edelsteen kralen in die wij zodoende lekker voordelig aan kunnen bieden. Je betaalt bij ons al snel zo`n 20 tot 50% minder dan elders, dus dat scheelt. Het assortiment wisselt steeds, neem daarom zo nu en dan eens een kijkje in deze betaalbare kralen rubriek. Gegarandeerd dat er iets leuks voor je bijzit.

Betaalbare kralen door kleinere afname

Buiten de regelmatig grote partijen kralen en edelstenen die wij inkopen en jou voordelig aanbieden bestaat er ook nog een andere manier om voordelig een sieraad te maken.  Dat is door de kralen in een kleinere hoeveelheid te bestellen.  Je kunt bij ons de kralen in kleinere hoeveelheden bestellen zoals een halve streng. Ook kun je de kralen per centimeter of zelf kralen per stuk bestellen. Op die manier blijf je niet met veel kralen zitten en ben je per saldo voordeliger uit. 

Betaalbare kralen in kleine afname: hoe kan ik ze vinden?

Betaalbare kralen per centimeter vindt je in de rubriek klasse kralen per centimeter. Ook voor de kralen per stuk is een rubriek aangemaakt. En de halve streng kun je bestellen als je voor op de productpagina als er bij het product een tabje met opties is.  O,ja om het je makkelijk te maken zit hier ook de kralen per centimeter weer. Dus kijk goed rond want ik weet zeker dat je met deze betaalbare kralen opties een exclusief sieraad voor een heel voordelige prijs kunt maken.

 

Veel plezier alvast.