open-popup-link

Ilona's Webgems

Kralen die Stralen!

Voor 17 uur besteld, morgen in huis ( werkdagen )

Filter producten

Kleur

Materiaal

Categorieën

 • Voor 17 uur besteld,
  morgen in huis (werkdagen)
 • 100% niet goed
  Geld terug garantie!
 • Geniet elke dag van
  de nieuwste items
 • Altijd de beste deals
  en prijzen
 • Veilig online betalen
  via uw eigen bank

Nietstiften & Kettelstiften

Tip: Via het linker menu kun je links bovenaan filteren op materiaal soort zoals sterling zilver, Vermeil, Goldfilled etc. Klik op + voor de variaties.

1 - 24 van 32

1 - 24 van 32

Nietstiften en kettelstiften

Nietstiften en kettelstiften gebruik je om de mooiste sieraden te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Onze nietstiften en kettelstiften zijn verkrijgbaar in Sterling zilver, Gold filled, Rosé Gold filled, en Vermeil. Ze zijn er in verschillende diktes en lengtes. Met een ronde kop of platte kop.  Kies voor het materiaal dat het beste in jouw ontwerp past en ga ermee aan de slag om zelf je sieraden te maken.

Kettelen wat houdt dat in?

Als je een armband of of een ketting met hanger hebt ontworpen. Dan kun je bij het aan elkaar bevestigen van de kralen kettelstiften gebruiken. Eerst rijg je de kralen op de kettelstift. Deze kun met de oogjes weer aan elkaar bevestigen.De nietstiften gebruik je als laatste. Doordat de nietstift een ronde of een platte kop heeft wordt je sieraad mooi afgewerkt. Tip: om mooie ooogjes te buigen kun je het beste een rondbektang gebruiken. Hiermee krijg je de oogjes echt mooi rond!

Kettelstiften en Nietstiften online kopen

Heb jij je sieraad ontwerp klaar? En weet je welke nietstiften en kettelstiften je gaat gebruiken. En heb je die kunnen vinden in onze uitgebreide collectie? Bestel ze dan voor vijven. Online bestellen voor vijf uur betekent dat we direct voor je aan de slag gaan. De stiften en andere sieraad onderdelen verlaten nog dezelfde dag onze kralen en sieraad onderdelen groothandel . Op deze manier kun jij al razendsnel aan de slag.

Alvast veel "kettel" plezier

 

 -xxx- Ilona

O,ja nog een laatste tip:

Op Kralenmanie.nl ons blog over kralen, sieraden en sieraadonderdelenen, alles wat hiermee te maken heeft, kun je een aantal voorbeelden vinden van het gebruik van Kettelstiften en Nietstiften. Je vindt deze artikelen in de inspiratie rubriek.