Lepidoliet kralen rond ca. 8mm
  • 100% Natuurlijk
  • Streng ca. 39cm
€15,95Incl. btw €13,18Excl. btw

Lepidoliet Kralen

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

Lepidoliet kralen werken beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei. Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit. Daarmee helpt de edelsteen kraal om beslissingen te nemen. De edelsteen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid, dwanggedachten en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen. Het helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De edelsteen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens. Fysiek helpt lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

De Lepidoliet kralen behoren bij het sterrenbeeld van de weegschaal 

Lepidoliet vindplaatsen

Vindplaatsen van de Lepidoliet steen zijn o.a. Zweden, Rusland, Brazilië, Duitsland, Canada, V.S. en Madagascar.

Lepidoliet kralen online kopen

Als jij je sieraad ontwerp klaar hebt en je wilt snel aan de slag. Bestel dan je Lepidoliet kralen voor vijf uur. Wij pakken de Lepidoliet kralen dan direct ( met veel zorg) voor je in  en verzenden ze nog dezelfde dag. Meestal heb je ze de volgende dag dan in huis.

Alvast veel plezier!

 

-xxx- Ilona

P.s. Heb je ook wel eens geen inspiratie? Neem dan een kijkje in onze inspiratierubriek. Deze is te vinden onder de rubriek specials als je doorklikt op sieraden maken: inspiratie.