Ronde kralen

Ronde kralen op maat vindt je vol op in deze rubriek. We hebben de ronde kralen in deze rubriek alvast handig voor je gesorteerd op maat. Of het nu voor een heren armband is of voor een leuk dames sieraad is je kunt de ronde kralen hier handig zoeken op maat. Van 2mm tot 20mm ronde kralen je vindt ze hier allemaal. 

Heren armband

De laatste tijd zien we dat de heren armband sterk in opkomst is. Je hebt ze vast wel gezien zo'n leuke trendy stoere mannen armband. Wij zagen het al lange tijd op onze inkoopreizen in Azië maar nu heeft de trend ook Europa bereikt. Maar is het wel een trend? Ik denk dat over een paar jaar de mannen armband of heren armband niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. En zeg nou zelf een man mag best een beetje ijdel en bezig met zijn uiterlijk zijn. En wat is nou leuker en persoonlijker dan een stoere mannen armband voor je eigen man te maken? In deze rubriek met ronde kralen kun je snel een stoere kraal vinden.

Ronde kralen voor een heren armband

Voor een herenarmband kun je denken aan de voor de hand liggende tijgeroog of deze ronde kraal nu mat of glanzend is. Allebei mogelijk. Maar vaak wordt ook een onyx kraal, Lapis Lazuli kraal, Obsidiaan, of Dumortieriet kraal. Ook met een simpele Lavakraal kun je al snel een stoer effect krijgen. Kijk in de rubriek zilveren sieraadonderdelen voor een leuke tussen kraal of zilveren sluiting. Getriggerd en enthousiast geworden? Misschien bedenk jij nog wel veel leukere ideeën. En wil je jouw stoere mannenarmband op ons blog showen? Informeer naar de mogelijkheden.  

Ronde kralen online

Bestel jij je (edelsteen) kralen en of sieraadonderdelen voor vijf uur in onze kralengroothandel online? Dan kun je er zeker van zijn dat wij ze dezelfde dag nog verzenden. Op die manier kun je als alles meezit morgen al aan de slag om je eigen heren armband te maken.Alvast veel plezier!
-xxx- Ilona