Geen producten gevonden...

Hemimorfiet kralen

Hemimorfiet kralen werden oorspronkelijk Calamine genoemd maar deze naam bleek al in gebruik voor een ander mineraal. Hemimorfiet werd voorgesteld en is nu de algemeen gangbare naam. Hemi betekent ‘helft’ terwijl ‘morph’ vorm betekent voilà: Hemimorfiet. Wat bijzonder is aan Hemimorfiet kralen is dat een verandering in temperatuur of druk, een elektrische lading opwekt in de steen. Regelmatig even schoonmaken luidt het advies omdat het met zijn statische elektriciteit stof en vuil aantrekt. Je kunt dit doen met en zachte tandenborstel en wat water. Hemimorfiet lijkt ook wel wat op het zeldzamere Larimar en wordt soms aangeboden onder de naam Chinese Larimar. De stenen hebben een totaal andere chemische samenstelling en dus ook niets met elkaar te maken!

Transparant Hemimorfiet bestaat maar is zeldzaam en bovendien erg teer. Gangbaarder is de bolle, massieve vorm die doet denken aan druiven.

De werking van Hemimorfiet kralen

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

Hemimorfiet is een zacht werkende steen met een hoog trillingsniveau. Het bevordert persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Het bevordert innerlijke kracht en balans, zelfontplooiing en een optimaal benutten van je capaciteiten. Het helpt accepteren op verschillende gebieden (jezelf, anderen, een situatie, je leven) en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Het werkt beschermend en laat energie weer stromen. Lichamelijk heeft het een positieve werking op de gezondheid in het algemeen en pijn, hart en bloedvaten, cellen, (brand)wonden.

De hardheid van Hemimorfiet is 4,5-5, de dichtheid is 3,3-3,5

Hemimorfiet kralen behoren bij het sterrenbeeld Weegschaal

Hemimorfiet kralen online bestellen

Hoe werkt het?

Bestel je de Hemimorfiet kralen voor vijf uur dan pakken wij ze gelijk voor je in en verzenden de kralen uiteraard nog dezelfde dag. Zodat jij hopelijk de volgende dag er al aan mee de slag kunt. 

 

 

-xxx- Ilona