Starterspakket sieraden maken 'Brons' twv ca. € 130,-
  • Tip
  • Boek een personal workshop en leer de fijne kneepjes
€100,00Incl. btw €82,64Excl. btw
Starterspakket sieraden maken 'Zilver' twv ca. € 157.50
  • Tip
  • Boek een personal workshop en leer de fijne kneepjes
€125,00Incl. btw €103,31Excl. btw
Starterspakket sieraden maken 'Goud' twv ca. € 190,-
  • Tip
  • Boek een personal workshop en leer de fijne kneepjes
€150,00Incl. btw €123,97Excl. btw
Starterspakket 'Diamant' incl. Parel collier maken en personal workshop twv ca. € 265,-
  • Shoppen met 10% korting op edelsteen kralen en sieraadonderdelen op de dag van de workshop
€199,00Incl. btw €164,46Excl. btw

Zelf sieraden maken? Wij helpen je graag op weg!

Ontdek de kunst van het maken van unieke sieraden met de Zelf sieraden maken set. Duik in een wereld van creativiteit, leer essentiële technieken en verken de eindeloze mogelijkheden van het ontwerpen van je eigen accessoires.

Onze pakketten om zelf sieraden mee te maken

Speciaal voor onze klanten hebben wij 4 verschillende starterspakketten samengesteld waarmee je jouw eerste stappen kunt zetten tot het maken van je eigen sieraden. Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf €130,- en bevatten de gereedschappen en materialen om een collier, een paar oorbellen en zo’n 3-4 verschillende armbanden te maken. 

De armbanden zullen gemaakt worden met kralen en oersterk elastiek. Om alvast een beeld te krijgen van het proces kun je hier zien hoe je zelf armbandjes kunt maken.

De vier pakketten hebben we Brons, Zilver, Goud en Diamant genoemd. Elke set bevat de basis, maar des te luxer het pakket, des te meer materialen je ontvangt om sieraden mee te maken. Daarnaast ontvang je ook meer gereedschappen zoals een extra lange rijgnaald, een prikpen, een kralen schepje en een Meten = Weten setje wanneer je onze luxe pakketten bestelt. 

Prive workshop sieraden maken

Een mooie aanvulling op deze starterset is onze workshop sieraden maken. Hierin gaan we in aan de slag met de basistechnieken die je nodig hebt om jouw eerste sieraden te maken. Wanneer je het Diamant starterspakket aanschaft, is deze workshop daarnaast ook nog eens gratis!

Veelgestelde Vragen over Zelf sieraden maken set

Kan ik de “zelf sieraden maken set” gebruiken als beginner?
Zeker! De set is ontworpen met beginners in gedachten en wordt geleverd met eenvoudige instructies om je op weg te helpen naar het maken van prachtige sieraden.

Welke materialen zijn inbegrepen in het starterspakket?
De set bevat een assortiment kralen, draden, tangen en sluitingen - alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van je eigen unieke sieraden zoals armbanden, oorbellen en kettingen.

Hoe kan ik mijn creaties met deze set personaliseren?
Personaliseer je sieraden door verschillende kleuren en texturen te gebruiken, en experimenteer met verschillende ontwerpen totdat je iets vindt dat echt bij jou past. Met alle kralen, haakjes en edelstenen uit ons assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos!

Zijn er geavanceerde technieken die ik met de Zelf sieraden maken set kan leren?
Zeker, naarmate je vaardigheden groeien, kun je meer geavanceerde technieken proberen, zoals wire wrapping en complexe patroonvorming.

Waar kan ik extra inspiratie vinden voor mijn sieraad projecten?
Blader door online platforms, volg sieradenblogs en bekijk video-tutorials voor eindeloze inspiratie en creatieve ideeën. In ons brede assortiment vind je verschillende kralen, sluitingen en hangertjes die jou van inspiratie kunnen voorzien!