open-popup-link

Ilona's Webgems

Kralen die Stralen!

Voor 17 uur besteld, morgen in huis ( werkdagen )

Filter producten

Kleur

Materiaal

Categorieën

 • Voor 17 uur besteld,
  morgen in huis (werkdagen)
 • 100% niet goed
  Geld terug garantie!
 • Geniet elke dag van
  de nieuwste items
 • Altijd de beste deals
  en prijzen
 • Veilig online betalen
  via uw eigen bank

Draadbeschermers / geleiders - onmisbaar!

Tip: Via het linker menu kun je links bovenaan filteren op materiaal soort zoals sterling zilver, Vermeil, Goldfilled etc. Klik op + voor de variaties.

1 - 22 van 22

1 - 22 van 22

Draadbeschermers / geleiders

Hier vind je diverse draadbeschermers en geleiders voor je sieraden. Ze zijn in diverse lengtes en diktes verkrijgbaar en worden geleverd per 10 stuks. De draadbeschermers en geleiders zijn ideaal om te gebruiken bij het maken van een ketting, armband of een paar oorbellen. Bekijk ook het bouillondraad in verzilverd en verguld materiaal. Super mooi materiaal van goede kwaliteit.

Een draadgeleider is eigenlijk onmisbaar als je een sieraad wilt maken.
Het woord zegt het eigenlijk al; je draad wordt geleid door een oogje en heeft tevens de eigenschap dat het beschermd tegen slijtage. Deze techniek van een draadgeleider ideaal!
 

Draadbeschermers / geleiders  de eigenschappen

Een draadgeleider of zo je wilt een draadbeschermer, want dat is een tweede functie die een draadgeleider heeft, is er in verschillende diktes. 

Voor het bevestigen van bijvoorbeeld een slotje aan je sieraad in juwelierskwaliteit gebruik je bouillondraad en een draadgeleider. Het is eenvoudig én betaalbaar wat het zelf maken van sieraden natuurlijk nog aantrekkelijker maakt.
Een armband, ketting of oorbellen rijg je op gecoat staaldraad. Dat is oersterk, rekt niet en valt heel flexibel. Bij ons vind je het in verschillende kwaliteiten, diktes en kleuren.

Op onze site hebben we al handige pakketjes met draadgeleider voor je klaar liggen, daarin vind je alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld 3 kettingen of 3 armbanden te maken. Zoek en bestel de gewenste edelsteen kralen er bij… en je kunt op deze manier zónder tegen vergeten onderdelen aan te lopen direkt aan de slag, mooier en gemakkelijker kunnen wij het niet voor je maken!

Voor de setjes draadgeleider klik je hier
Voor tips en tricks klik je hier

Veel plezier met het gemak die je zult ervaren en het maken van je sieraad!