Vermeil sieraad onderdelen

Bij Vermeil sieraden en onderdelen wordt een laagje van tenminste karaat goud aangebracht op sterling zilver (.925). Hierdoor krijgt het sieraad dezelfde luxe uitstraling als massief goud, maar is door het lage percentage goud een flink stuk goedkoper. Een sieraad mag alleen Vermeil genoemd worden als de basis bestaat uit sterling zilver (.925). En er mag verder geen enkel ander metaal gebruikt worden zoals bijvoorbeeld koper, messing, nikkel enz. Net als gouden sieraden zijn ook Vermeil sieraden verkrijgbaar in geelgoud, rosegoud- ook wel roodgoud genoemd.

De mooie goudkleur van Vermeil sieraden vervaagt veel sneller dan bij Goldfilled sieraden, omdat er een heel dun laagje goud gebruikt wordt. Gold filled gaat daarentegen een 'leven lang' mee.

Omdat de basis van sterling zilver is, is de kwaliteit van Vermeil sieraden echter wel heel goed. Mocht het laagje verdwenen zijn ,dan heb je altijd nog echt zilver over en de prijs is natuurlijk zeer interessant.

Vermeil sieraad onderdelen zijn heel geschikt als je mooie gouden sieraden wilt maken, maar ook rekening moet houden met een bepaald budget. Bovendien zijn ze dankzij de basis van echt zilver en de gouden toplaag ook geschikt voor mensen met een metaal-allergie.

Vermeil: een leuk weet feitje: 

Weinig mensen weten dit maar:

Een 45 jarig huwelijks jubileum wordt ook wel een Vermeil huwelijk jubilea genoemd. Andere woorden voor deze dag zijn Safieren huwelijk of verguld zilver huwelijksdag genoemd.

Vermeil goud online kopen

Bestel jij je vergulde zilver sieraad onderdeel voor vier uur? Dan kun je er zeker van zijn dat dit vergulde zilveren sieraad onderdeel onze online kralengroothandel nog dezelfde dag verlaat. Met veel plezier wordt het vergulde zilveren sieraad onderdeel voor je ingepakt. Bestel je boven de  35 euro dan krijg je er nog een leuk cadeautje voor niets bij. Ben je op zoek naar een heel specifiek sieraad onderdeel? Of kun je jouw sieraad onderdelen gewoon niet vinden. Goud, zilver, gold filled of vermeill het maakt niet uit. Mail ons en wij antwoorden zo snel mogelijk. Een belletje kan uiteraard ook. 

 

-xxx- Ilona