Vermeil sieraad onderdelen

Bij vermeil sieraden en onderdelen worden meerdere laagjes van tenminste 14 karaat goud aangebracht op sterling zilver (.925). Hierdoor krijgt het sieraad dezelfde luxe uitstraling als massief goud, maar is door het lage percentage goud een stuk goedkoper. Een sieraad mag alleen vermeille genoemd worden als de basis bestaat uit sterling zilver (.925). Er mag geen enkel ander metaal gebruikt worden en de goudlaag moet een minimale dikte van 2,5 micron hebben. Net als gouden sieraden zijn ook vermeil sieraden verkrijgbaar in geelgoud, rosegoud of roodgoud. 

Vermeil sieraden

De mooie goudkleur van vermeille sieraden vervaagt iets sneller dan bij goldfilled sieraden, omdat er een dunner laagje goud gebruikt wordt. Omdat de basis van sterling zilver is, is de kwaliteit van vermeil sieraden echter heel goed. Vermeil sieraad onderdelen zijn heel geschikt als je mooie gouden sieraden wilt maken, maar ook rekening moet houden met een bepaald budget. Met deze sieraadonderdelen kun je voordelig zelf je sieraden maken. Bovendien zijn ze dankzij de gouden toplaag ook geschikt voor mensen met een metaal-allergie.

Vermeil: een leuk weet feitje: 

Weinig mensen weten dit maar:

Een 45 jarig huwelijks jubileum wordt ook wel een Vermeille huwelijk jubilea genoemd. Andere woorden voor deze dag zijn Safieren huwelijk of verguld zilver huwelijksdag genoemd.

Vermeil goud online kopen

Bestel jij je vergulde zilver sieraad onderdeel voor vijf uur? Dan kun je er zeker van zijn dat dit vergulde zilveren sieraad onderdeel onze online kralengroothandel nog dezelfde dag verlaat. Met veel plezier wordt het vergulde zilveren sieraad onderdeel voor je ingepakt. Bestel je boven de  35 euro dan krijg je er nog een leuk cadeautje voor niets bij. Ben je op zoek naar een heel specifiek sieraad onderdeel? Of kun je jouw sieraad onderdelen gewoon niet vinden. Goud, zilver, gold filled of vermeille het maakt niet uit. Mail ons en wij antwoorden zo snel mogelijk. Een belletje kan uiteraard ook. 

 

-xxx- Ilona