1cm Goldfilled schakels/ketting ca. 3x2mm
  • Elke lengte bestelbaar
  • Aan 1 stuk geleverd
  • Klik voor staffelkorting
€0,65Incl. btw €0,54Excl. btw
Sterling zilveren veiligheidskettinkje ca. 6cm
  • Ca. 6cm
  • Met gesloten oogjes
  • Klik voor staffelkorting
€2,95Incl. btw €2,44Excl. btw
3 delig Sterling zilveren kettinkje
  • Ca. 36x46x56mm
  • Black plated
€6,51Incl. btw €5,38Excl. btw
3 delig Vermeil kettinkje
  • Ca. 36x46x56mm
€6,83Incl. btw €5,64Excl. btw
3 delig Rosé Vermeil kettinkje
  • Ca. 36x46x56mm
€6,83Incl. btw €5,64Excl. btw

Verlengkettinkje

Een verlengkettinkje is een stukje ketting van ongeveer 5 centimeter, maar ook andere lengtes komen voor. Het wordt vaak gebruikt bij de sluiting van een hals ketting / collier of aan bijvoorbeeld een armbandje. Aan de ene kant van het sieraad komt het slotje en aan de andere kant van het sieraad het verlengkettinkje. Door het slotje aan het verlengkettinkje vast te maken, maak je je sieraad exact op de gewenste maat. Want met het verlengkettinkje kun je het net iets korter of langer laten vallen.

Bij Ilona’s Silver & Gemstones vind je verschillende soorten verlengkettinkjes in sterling Zilver en Vermeil, met aan weers zijden een oogje, of met aan een zijde een labeltje waarin een 925 keurtje is geslagen zodat het duidelijk is dat het om sterling zilver gaat..

Een verlengkettinkje voor elk sieraad

Verlengkettinkjes zijn super handig om je (zelfgemaakte) halsketting of armbandje precies op de juiste maat te maken. Maar ook als je jouw zelfgemaakte sieraad cadeau wilt geven en de maat eigenlijk niet helemaal weet, komt zo'n kettinkje uitstekend van pas. De gelukkige ontvanger van het sieraad kan dan zelf de juiste maat kiezen.

En met een klein bedeltje aan het uiteinde van het verlengkettinkje, kun je jouw halsketting of armbandje nog net een beetje extra opleuken. Denk bijvoorbeeld aan een outfit met een mooie blote rug. Schitterend als er dan heel subtiel nog een klein bedeltje aan dat kettinkje hangt.

TIP: met een verlengkettinkje tover je je favoriete armbandje in een handomdraai om in een enkelbandje.

Veiligheidskettinkjes

Ook hebben wij sterling Zilveren, Gouden en Vermeil veiligheidskettinkjes is ons assortiment. Veiligheidskettinkjes gebruik je bij een armband. Je bevestigt het met de ringetjes aan beide uiteinden van je armband. Zo heb je juist genoeg ruimte om je armband om te doen. En mócht het slotje van je armband tijdens het dragen open gaan, dan verlies je je mooie armband in elk geval niet zo snel.

 

Alvast veel plezier!


-xxx- Ilona  


Tip: Heb je geen inspiratie maar wil je toch sieraden maken. Kijk dan ook eens op Kralenmanie in de rubriek inspiratie.

P.s.

Bestel jij je verlengkettinkje of veiligheidskettinkje voor vijf uur online.
Dan kun je er zeker van zijn dat wij het gelijk voor je gaan inpakken.
We verzenden het dan nog dezelfde dag.