Gouden fournituren / sieraad onderdelen

Onze online groothandel biedt een zeer ruim assortiment in gouden sieraad onderdelen. Waaronder ook echte 14 karaat gouden fournituren sieraad onderdelen. Al onze 14 karaat gouden fournituren zijn ook te bestellen door particuliere consumenten. Wij zijn goed gesorteerd, bieden scherpe prijzen. Bovendien worden alle sieraad onderdelen en kralen razendsnel geleverd. In de collectie vind je onder andere 14-karaats gouden slotjes, kraaltjes, schakels/ketting, oorhaakjes en nog heel veel meer.

Vind je ondanks het ruime aanbod aan gouden fournituren niet helemaal niet wat je zoekt? Vraag ons er gerust naar. Bel ons even of stuur ons een email bericht. Want er is altijd een redelijk grote kans dat we het item waar jij naar op zoek bent wel kunnen leveren.

 

Ruime keuze gouden fournituren en sieraad onderdelen

Onze collectie gouden fournituren en sieraad onderdelen bestaat niet alleen uit producten in geel goud. Ook in rose goud is er een leuke keuze. Ook 14 karaat witgouden sieraad onderdelen gaan we steeds meer zien. Dit kunnen wij waarschijnlijk voor jou bestellen bij een van onze leveranciers. Of het nou gaat om een klein oogje, een slotje, nietstift, kalotje of een grote een kraal in het goud, de keuze is reuze. Heb je interesse in 18 karaat gouden fournituren en sieraad onderdelen? Laat het ons weten, want ook daarin kunnen wij voorzien.

 

Fournituren in het goud, welke leveren wij?

In gouden sieraad onderdelen is natuurlijk van alles verkrijgbaar. We tonen je graag een greep uit de mogelijkheden van de producten die wij jou kunnen leveren. Maar er is dus nog heel veel meer mogelijk.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan 14 karaat gouden magneetslotjes. Sterk sluitend, dus lekker veilig. Maar ook gouden veerringen van klein tot groot, boeisloten, jasseron ketting en vele modellen andere schakels. Dit in alle soorten en maten. Colliertjes kant en klaar met slotje in diverse lengtes, nietstiften met platte kop maar ook met een bolletje, kettelstiften, 14 karaat gouden oorbellen, creolen, oorknopjes, oorhaakjes, karabijnhaken, kalotjes, knijpkraaltjes, knijpkraalbeschermers, poussettes, parelschotels, splitringen... Het is echt te veel om op te noemen, zoals je wel zult merken.

Dus schroom niet ons te vragen naar een gouden fournituur dat je niet direct zelf in onze webwinkel vindt. We vragen graag goud voor je na bij één van onze leveranciers.

Gouden fournituren online kopen

Bestel jij je gouden fournituren bij onze sieraad onderdelen groothandel voor vijf uur online. Dan zorgen wij dat het goud nog dezelfde dag wordt verzonden.

 

Alvast veel plezier!

-xxx- Ilona