Snowflake Obsidiaan kralen rond ca. 12mm
  • Streng ca. 39cm
€7,95Incl. btw €6,57Excl. btw

Sneeuwvlok obsidiaan kralen | snowflake obsidian

De Sneeuwvlok Obsidiaan kraal  ontstaat,  voordat deze geslepen wordt, uit snel afgekoeld lava en wordt dan ook gevonden in vulkanische gebieden. Het is een donker glad en glanzend vulkanisch glas met soms witte, grijze of rode vlekjes. De obsediaan kralen met de witte of grijze vlekjes heten Sneeuwvlok Obsidiaan kralen. Het is een natuurlijk vulkanisch glas met het naaldvormige mineraal Cristobaliet (een soort kwarts) in de vorm van witte sneeuwvlok-kristalpatronen. Sneeuwvlok obsidiaan kan zich ondergronds vormen, in spleten waar het magma insijpelt of bovengronds in langzaam bewegende lavastromen.

Sneeuwvlok Obsidiaan kralen bezitten bijzondere eigenschappen

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

De Sneeuwvlok obsidiaan kraal is van een zacht werkende obsidiaan soort met een kalmerende werking. Draag je sieraden met sneeuwvlok obsidiaan kralen dan geeft dat je innerlijke rust en vrede. Deze kralen zorgen ervoor dat we onze aandacht naar binnen keren. Snowflake obsidian kralen brengen lichaam, geest en ziel in balans. Sneeuwvlok obsidiaan leert je om zowel je successen als je imperfectie te waarderen. Het helpt je om hulpeloze gedachten en stressvolle situaties te herkennen en los te laten. Deze steen kan je helpen je concentratie te vergroten, zonder dat je de realiteit uit het oog te verliest. Snowflake obsidian is een prettige steen bij het verwerken van traumatische ervaringen.
Fysiek kan de Snowflake obsidiaan zelfs (spier)pijn verlichten of krampen wegnemen en de spijsvertering stimuleren. Omdat de steen de doorbloeding verbetert, werkt de snowflake obsidian. Bovendien ook verwarmend als je bijvoorbeeld voortdurend koude handen en voeten hebt. De kralen zijn goed voor de aderen, het skelet en de ogen.

Snowflake Obsidian Spritueel

Houd je van meditatie en spirituele groei? Dan snowflake obsidian kraal een van de soorten stenen die je kan helpen je meditatie te verdiepen.

 

Snowflake obsidian kralen passen goed bij het krachtige sterrenbeeld van de schorpioen.

 

Maar natuurlijk is de Snowflake Obsidian een prachtige kraal die bovendien niet misstaat in een stoere herenarmband