Zilveren sieraad onderdelen /Sterling/  925

Zilveren sieraad onderdelen in zuivere vorm zijn (99,9% zuiver) in de meeste gevallen veel te zacht om er sieraad onderdelen van te maken. Daarom wordt puur zilver gemengd met kleine hoeveelheden van andere metalen tot een legering. 925 sterling zilver is de meest bekende legering van zilver. Het bestaat uit ten minste 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen, meestal koper. Samen zijn die veel sterker en minder buigzaam en daardoor uitstekend geschikt voor sieraadonderdelen.

 

Zilveren sieraad onderdelen  van betaalbare kwaliteit

925 sterling zilver is duurzaam en mooi.  Bovendien is het ook betaalbaar en zeer waardevast. Betaalbare kwaliteit dus! Uiteraard gebruik je voor jouw ontwerpen alleen de allerbeste materialen. Zodat je zelf gemaakte unieke sieraad ook echt mooi blijft. Jouw ontwerp verdient daarom sterling zilveren sieraadonderdelen

Zilveren sieraad onderdelen: Wij zijn met recht trots op onze Sterling 925 collectie 

Onze gevarieerde collectie sterling zilveren sieraad onderdelen bestaat onder andere uit bails/ hangerogen. Maar we hebben ook leuke bedeltjes, buiskralen in verschillende maten, chips, connectors en hangers. Natuurlijk ontbreekt ook zilverdraad, niet. Daarnaast zijn er  kettelstiften, ringetjes en oogjes, heel veel verschillende soorten slotjes, draadbeschermers en -geleiders en knijpkraaltjes met de daarbij horende knijpkraalverbergers. Kortom, bij ons vind je alle denkbare sterling zilveren sieraad onderdelen. Echt te veel om op te noemen. Om het kiezen wat makkelijker voor je te maken, hebben we ze voor je in overzichtelijke rubrieken geplaatst. 
Snuffel 24/7 in onze online groothandel en ontdek zelf onze uitgebreide collectie sterling zilveren sieraad onderdelen.

En ontbreekt het je even aan inspiratie? Neem dan een kijkje in de rubriek inspiratie. Hier vind je originele tips en voorbeelden om onze sterling zilveren sieraadonderdelen te verwerken.

 

Zilveren sieraadonderdelen online kopen

Vindt je het leuk om zelf sieraden te ontwerpen en maken? Wil jij net zo graag als ik je bestelling snel hebben wanneer je online sieraadonderdelen koopt? Bestel dan je zilveren sieraden onderdelen als het kan voor vijf uur online. Ik of één van collega's van onze sieraadonderdelen online kralengroothandel gaan gelijk voor je aan de slag. We pakken het zilveren sieraad onderdeel met zorg voor je in. Bovendien verzenden we het nog dezelfde dag. Zodat jij morgen al en zilveren sieraad onderdelen in huis hebt. Kun je de zilveren sieraad onderdelen die je zoekt niet vinden? Mail of bel ons dan even. We helpen je graag!