Geen producten gevonden...

Parel

Op onze site vind je naast prachtige parel strengen alles wat je nodig hebt om zelf een prachtig parel collier te maken. Denk hierbij aan geschikt parel garen, prachtige parelklemmen en geweldige klassieke parel sloten in diverse uitvoeringen en maten. Ilona’s WebGems staat bekend om haar mooie, met zorg uitgekozen en hoogwaardige kwaliteit als het om deze beauty's gaat. Vanwege de grote belangstelling hiervoor is er een aparte ruimte op de site gereserveerd waardoor de keuze om de juiste parel uit te zoeken nog gemakkelijker gemaakt wordt om op je gemak dé perfecte samenstelling voor jouw eigen ontwerp te maken.

Details

Bij elke parel staat de vraag centraal… hoe mooi is de kraal en wat is haar kwaliteit? Ontvang ik ook écht die parels die ik besteld heb? Dit zijn vragen die wij begrijpen, vandaar ook dat er prachtige detail foto’s geplaatst zijn, zodat je de kleur en glans van de kralen goed kunt zien. Echter… een parel is en blijft natuurlijk een natuurproduct zodat per ‘vangst’ de kans bestaat dat er een klein kleurverschil kan optreden. Uiteraard houden wij daar rekening mee door je bestelling zo mogelijk uit dezelfde collectie van aankomst en zo passend als mogelijk is voor je samen te stellen.

Wilde Parels ~ Barok Parels

Een bijzonder item in onze collectie zijn toch wel de Barok Parels oftewel Wilde Parels. Deze grillig gevormde en extravagante mooie parels zijn zeker uniek te noemen. Het verschil met de ‘gewone’ parel is de vorm. Het grillige en toch gladde oppervlak van ze biedt de kans om een zeer bijzonder sieraad te ontwerpen. Juist voor deze vormen is qua ontwerp eenvoud heel geschikt, de parel zelf geeft het ontwerp een bijzondere uitstraling.

Parelsloten

Combineer je de parels met een mooi parelslot dan geeft dat nog eens een extra accent aan je sieraad. Sloten die gezién mogen worden! Onder het kopje sieraadonderdelen vind je een prachtige collectie parelsloten van een werkelijk schitterende juweliers kwaliteit en natuurlijk allemaal in sterling zilver. Ook wel eerste gehalte of 925 zilver genoemd. Dit is voor sieraden veruit het meest gebruikte zilver gehalte dat door juweliers en ontwerpers wordt gebruikt. Lagere zilver gehaltes vind je vaak terug in grotere werken zoals bijvoorbeeld kandelaars, koffie / thee serviezen etc.

De schoonheid

In de shop van Ilona’s WebGems vind je een uitgebreid assortiment en er is  volop keus in alle verschillende maten, vormen, kleuren én in de prijzen. Om het geheel lekker overzichtelijk te maken zijn de diverse rubrieken onderverdeeld in 3 varianten, namelijk de ZoetwaterParels, Barok -of Wilde Parels en ShellPearl.

De schoonheid vanuit de natuur draag je met liefde als jouw sieraad!

 

-xxx- Ilona

P.s.

Je parelklemmen morgen in huis?

Bestel de parelklemmen in dat geval voor vijf uur

Wij pakken de parelklemmen gelijk voor je in

en de parelklemmen gaan dezelfde dag nog op de post!