Verdiet kralen rond ca. 10mm
  • Streng ca. 40cm
  • Afmeting ca. 10mm
€14,95Incl. btw €12,36Excl. btw

Verdiet kralen worden geslepen van een mooie halfedelsteen, die vooral in Zimbabwe gevonden wordt. Hierdoor is het een erg zeldzame en kostbare steen. Verdiet is eigenlijk een vorm van Fuchsiet en kan ook deeltjes van bijvoorbeeld de mineralen Albiet, Chloriet, Korund, Rutiel en kwarts bevatten. Een van de in het oog springende kenmerken van een Verdiet kraal is de mooie warme kleuring. Deze (halfedel) steen is groen, met soms wat geel of rood. Verdiet kralen danken hun bosgroene kleur aan de sporen van chroom.

De werking van Verdiet kralen

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

Er worden veel helende werkingen toegedicht aan Verdiet. Zo zou het dragen van sieraden van Verdiet kralen je weerbaarder en stabiel maken. Het versterkt je gevoel van eigenwaarde. Het helpt je om al je dromen waar te maken. Fysiek hebben Verdiet kralen een positieve invloed op je hart en werken ontgiftend en bloedzuiverend. Verdiet is een geschikte steen als je teveel betrokken bent bij het wel en wee van anderen. Verdiet kralen die je op je huid draagt kunnen je helpen om meer aan jezelf te denken. Daarnaast vergroot Verdiet je vrijgevigheid. Daarnaast heeft Verdiet de kracht om een mislukking in een succes om te zetten.

Combineren maar met de Verdiet kraal


Dat klinkt allemaal als ontembare spirit! Wij vinden de Verdiet kraal vooral heel erg mooi van kleur! En je kunt er schitterende en unieke sieraden van maken. De prachtige donker groene Verdiet kralen combineren bijvoorbeeld super met Carneool/Kornalijn, Rutiel of Gele tijgeroog. Ook in combinatie met een mooie grote barokparel, doen de Verdiet kralen het erg goed. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw exclusieve sieraad. De Verdiet kralen en nog veel meer vind je 24/7 in onze webshop. 

Alvast veel plezier met deze bijzondere  kraalsoort.

                                                                                                 -xxx- Ilona