Edelsteen kralen van A tot Z

In onze webwinkel vind je heel veel verschillende edelsteen kralen
Van de prachtige groen/blauwe Amazoniet tot de schitterende en veelkleurige Zircoon
Stuk voor stuk prachtige kralen (voor de scherpste prijs) waarmee jij je eigen unieke sieraad kunt ontwerpen. En na het ontwerpen volgt het leukste proces: het vervaardigen van jouw eigen sieraad!

 Alle edelsteen kralen worden door Ilona’s Silver & Gemstones zelf geïmporteerd. Daarvoor brengen wij geregeld een bezoekje aan verschillende edelsteen slijperijen in bijvoorbeeld het altijd fascinerend Azië. Veelal zijn het de kleine familie bedrijfjes waar de mooiste kralen ingekocht worden. 

Edelsteen kralen: "met passie voor jou ingekocht"

Kijken, voelen en kiezen. Dat is waar het om gaat tijdens de altijd terugkerende speurtocht naar de allermooiste kralen.  Tijdens onze inkoopreis gaan we op zoek naar exclusieve en toch betaalbare kralen. Bij meer dan honderd leveranciers bekijken wij het enorme aanbod dat zij bieden. Alles gaat door onze eigen handen en wordt dus op kleur en vorm door ons beoordeeld. En alleen de aller, aller mooiste edelsteen kralen kopen we in. Dit wordt vervolgens allemaal verzameld en vervoerd naar ons adres. Uiteraard gaan we voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. 
 

Edelsteen kralen de grootste keuze van Nederland

Op onze site vind je het grootste assortiment  edelsteen kralen van Nederland. Je vind bij ons kralen in alle soorten en maten. Van klein tot groot. Rond, vierkant, facet, druppels, briolettes, discs  of rondel. Per stuk, halve streng of een hele streng. Wij hebben het allemaal. Vind je niet direct wat je zoekt?  Dan hebben we het op dat moment misschien niet op voorraad. Maar omdat wij elke dag nieuwe kralen op de site  plaatsen kan dat morgen anders zijn! Laat ons vrijblijvend weten wat je zoekt. Grote kans dat wij jouw specifieke kralen op onze volgende ontdekkingsreis in Azië voor je vinden en inkopen.
 

Edelsteen kralen online bestellen

Kun je niet wachten om met de edelstenenkralen aan de gang te gaan? Dan heb ik goed nieuwes voor je! Want kralen en sieraadonderdelen voor vijf uur online besteld worden dezelfde dag verzonden. Zoals je van altijd van onze kralengroothandel al mocht verwachten. Alle sieraadonderdelen en kraal soorten worden maet alle zorg voor u ingepakt. En het maakt daarbij niet uit of het om een losse edelsteen kraal, een halve streng of om een hele streng met edelstenen kralen gaat.Want net als jij hebben wij een enorme  passie voor mooie edelsteen kralen!