Zelf armbandjes maken

Kristal, echte parels en edelsteen kralen voor kleine prijsjes. Heel eenvoudig en voordelig armbandjes maken van top kwaliteit? Chique, duurzaam en met uitstraling? Kijk dan vooral even rond in de rubriek armbanden maken. Hier vindt je alles om zelf je eigen armband te maken. Van bedeltjes, buiskralen, connectors en hangers, eindkapjes tot aan spacers en verdelers toe. Maar ook voor een mooi armband slotje ben je hier aan het juiste adres. Zowel voor meer rijen slotje als voor het handige magneetslotje. Ook de keuze in sieraad onderdelen is riant. Van edelmetaal zoals 925 sterling zilver, Vermeil (goud op zilver), Gold filled (dikke laag echt goud op on-edel metaal) deze zullen jouw eigen ontworpen en zelfgemaakte armbandjes tot ware pronkstukjes maken.

Armbanden maken is erg eenvoudig en bovendien extra leuk om ze zelf te maken! Want zeg nou zelf er gaat toch niets boven een zelfgemaakt en ontworpen sieraad.

Armbandjes maken: elastiek en rijgdraad

In de rubriek elastiek vindt je oersterk elastiek om armbandjes te maken. Diverse diktes van 0.4 millimeter tot 1 millimeter. Maar ook het onopvallende kleurloze elastiek ontbreekt niet. Of komt jouw armband ontwerp beter tot zijn recht met gekleurd elastiek? Ook hier helpen we je graag met diverse kleuren. van geel tot groen, oranje rood maar ook blauw of lila. Maar heeft jouw ontwerp een sieraad slotje en werk je met rijgdraad. Kijk dan ook in deze rubriek. Ook hier vindt je alle kleuren van de regenboog en natuurlijk oersterk.

 

Armbandjes maken en snel willen beginnen?

Dat kan! Als jij de sieraad onderdelen om zelf armbandjes te maken voor vijf uur online besteld. Dan pakken wij ze gelijk voor je in en verzenden ze nog dezelfde dag. 100 procent garanderen kunnen wij het nooit maar meestal heb je de sieraad onderdelen voor armbanden maken de volgende dag al in huis.

 

 

-xxx- Ilona

P.s.

Armbandjes maken en even geen inspiratie?

 Kijk dan ook eens in de rubriek inspiratie. Hier staan diverse voorbeelden.