Slotjes

Een sieraad slotje is letterlijk en figuurlijk het sluitstuk van een sieraad maar is dat wel zo.....?
Slotjes kunnen een ontwerp maken of breken en Daarom hebben wij onze collectie met zorg samensgesteld. We zo hebben we slotjes in diverse vormen zoals een bakslotje, een haakslotje, een kappitelslotje, een lobsterslotje ( dit slotje wordt ook wel karabijnhaak genoemd), een magneetslotje, een parelslotje, een puzzelslot en natuurlijk de klassieke veerring ook wel boeislot genoemd. Een slotje aan ketting maken doe je vanaf nu eenvoudig zelf.
Afhankelijk van uw ontwerp is de keuze voor de vorm, grootte maar ook het materiaal van het slotje. Daarom is onze collectie uit diverse materialen samengesteld zoals: 

Slotjes van goud:

Zo is er Vermeil ( Sterling zilver met tenminste 14 karaat goud verguld), Gold Filled, verguld of een echt 14 karaat goud slotje,  

Slotjes van zilver:


Zo hebben we ook Sterling zilver 925, Hill Tribe Zilver ( Zilver dat nagegenoeg bestaat uit 100% puur zilver), of verzilverd in onze sieraad onderdelen collectie. Natuurlijk is ook nog een categorie de overige slotjes genoemd . Hierin zitten de overige slotjes.  Zoals een slotje van b.v. tin. Al met al te veel om op te noemen. Een deel van de collectie vindt u exclusief bij Ilona's kralengroothandel. Zij worden door kleinere familiebedrijven exclusief voor ons geproduceerd. Neem daarom een kijk in onze ruime sieraad onderdelen collectie er zal vast wel een exemplaar zijn dat past bij jouw ontwerp.

Slotjes kopen: Hoe gaat dat in z'n werk?

Stel je ziet de perfecte sluiting voor sieraden. Je weet zeker dat hij jouw  trendy ontwerp helemaal af maakt. Precies zoals je het voor ogen had.  Bestel dan de sieraden sluiting voor vijf uur. Zoals je van ons gewend bent. Gaan wij natuurlijk direct voor je aan de slag. Met de grootste zorg pakken wij het slotje ook  wel sieraden sluiting genoemd in.  En als het een beetje mee zit kun je morgen al met je slotje of sieraden sluiting aan de gang.


-xxx- Ilona