Sieraden onderdelen van hoge kwaliteit

Sieraden maken doe je natuurlijk alleen met de mooiste en beste sieraden onderdelen. Bij Ilona's Silver & Gemstones vind je alle mogelijke sieraden onderdelen die jouw zelf gemaakte sieraden tot ware kunstwerkjes maken.

Naast edelsteen kralen hebben wij veel sterling zilveren sieraad onderdelen in onze sieradenonderdelen webshop. Sieradenonderdelen die je niet overal ziet, van uitstekende kwaliteit en toch heel goed betaalbaar. Ook kun je bij ons terecht voor 14 karaat gouden sieraad fornituren en onderdelen van diverse onedele metalen, zoals Tin en Koper. Van welk materiaal de sieraadonderdelen ook zijn, ze zijn altijd van uitstekende kwaliteit.

Zelf sieraden maken van uitstekende kwaliteit? 


Wil je zelf sieraden maken? Wij hebben goedkope sieraad onderdelen zoals gold filled, goldplated en vermeil onderdelen. Stuk voor stuk sieraad onderdelen met de uitstraling van 14 karaat goud of sterling zilver, maar een stuk prettiger geprijsd. Een groot voordeel is dat deze verzilverde, gold filled/-plated en vermeil sieradenonderdelen over het algemeen ook goed verdragen worden door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan 14K goud of sterling zilver Een heel populair alternatief dus voor 14 karaat gouden of sterling zilveren sieraad onderdelen. Vooral de goldfilled sieradenonderdelen zijn erg populair. Bij het juiste gebruik blijven de gold filled sieraadonderdelen mooi op kleur en gaan ze (levens)lang mee.

Sieraadonderdelen online kopen 

Bestel jij je sieradenonderdelen voor vijf uur. Dan ben je er zeker van dat wij ze dezelfde dag nog verzenden. Grote kans dat jij de sieradenonderdelen morgen al in huis hebt.

Kun je de gewenste sieraadonderdelen niet in onze kralen en sieraden groothandel vinden? 


Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we wel aan je wensen kunnen voldoen zodra we weer op inkoopreis zijn geweest.

Alvast veel plezier!

-xxx- Ilona