Prijsopgave labeltjes
€18,09Incl. btw €14,95Excl. btw
Sterling zilveren label
  • ca. 18x14mm
€6,99Incl. btw €5,78Excl. btw
Sterling zilveren labeltje ca. 11.5x5mm
  • 925/ 1e gehalte zilver
  • klik voor staffelkorting
€4,25Incl. btw €3,51Excl. btw

Druk je eigen stempel op je sieraad


Hoe leuk en chique is het als je op jouw eigen ontworpen (heren) armbanden ook jouw eigen ‘stempel kunt drukken’! Dat je jouw eigen sieradenlijn verrijkt met een (sluit)kraal met daarin jouw logo of (bedrijfs)naam. Een logokraal is een super mooi en uniek detail voor jouw (toekomstige) sieradenlijn. Met een gepersonaliseerde (sluit)kraal laat je op een hele leuke en speelse manier zien dat jij de ontwerper van het sieraad bent. Vanaf nu kun je jouw eigen logokralen bij Ilona’s webgems bestellen. Door onze goede contacten met niet één zilverfabriek maar diverse zilverfabrieken, kunnen wij kralen in veel soorten en maten leveren. Jij bepaalt helemaal zelf wat er op komt.

Diverse materialen en soorten bij Zilverfabriek

De gepersonaliseerde kralen zijn verkrijgbaar in sterling 925 Zilver, Vermeil, Rozé Vermeil, Black plating op zilver en gerhodineerd*. Jij kiest zelf het materiaal en de vorm die het beste bij jouw sieradenlijn past. Of je kiest voor verschillende soorten en maten met dezelfde gravure. Alles kan. Je kunt jouw eigen merkkraal al bestellen vanaf ….. stuks. En door de nauwe samenwerking met de zilverfabriek hebben we de prijs aantrekkelijk kunnen houden. Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke prijsopgave.

 

Jouw ontwerp 

De kralen worden in de zilverfabriek met een laser gegraveerd. Uiteraard hangt het een beetje van de maat en vorm van de kraal af, maar er kan heel veel. Jouw logo of bedrijfsnaam of alle twee bijvoorbeeld. Er zijn meerdere mogelijkheden. We bespreken ze graag met je.

Jouw ontwerp en de mal bewaren we in de zilverfabriek, zodat nabestellen heel eenvoudig is.

 

Snelle levering in samenwerking met de zilverfabriek

Als jouw ontwerp door ons is geaccordeerd, gaan we samen met de zilverfabriek voor je aan de slag. Om de merkkralen helemaal naar jouw wens te maken, hebben we wat tijd nodig. De levertijd van jouw gepersonaliseerde (sluit)kralen is daarom ongeveer drie tot vier weken.

 

Op maat gemaakt door de zilverfabriek

De speciaal voor jou op maat gemaakte merkkralen kunnen uiteraard niet geruild of geretourneerd worden, tenzij het geleverde labeltje afwijkt van je bestelling.

 

*Rhodium is een zilverwit hard metaal dat erg lijkt op andere edelmetalen als Platina. Rhodineren brengt een laagje rhodium op het edelmetaal aan. Omdat Rhodium zeer hard is beschadigen de labeltjes niet of nauwelijks. Bovendien is gerhodineerd zilver sterker, oxideerd niet en behoudt hierdoor langer zijn glans. Gerhodineerde labeltjes hebben de uitstraling en kleur van witgoud.