Alles voor Maxima oorbellen

Maak je eigen Maxima oorbellen. Oorbellen in de stijl van onze koningin zijn helemaal hot op dit moment. Maxima oorbellen staan prachtig bij elke vrouw, ze maken een outfit helemaal af. Je kunt deze oorhangers dagelijks dragen of juist alleen bij feestelijke gelegenheden. Hiermee zie je er altijd goed uit!

Maak de Maxima oorbellen met de prachtge edelsteen kralen uit onze collectie, of kies voor mooie hangers met edelstenen. Ook de druppels, kralenpegels en briolettes zijn heel geschikt voor het maken van oorbellen.

Hieronder vind je alle benodigdheden voor het maken van Maxima oorbellen.

Sieraad onderdelen voor Maxima oorbellen

Met deze sieraad onderdelen in sterling zilver, 14 karaat goud, goldplated, goldfilled en vermeil (verguld zilver) maak je de mooiste oorbellen!

oorbelhaakjesoorstekerskralenkapjesnietstiften en kettelstiftenshandeliers

Kralen en edelstenen voor Maxima oorbellen

Kies je favoriete edelstenen en verwerk die in de oorbellen. Kies bijvoorbeeld voor een elegante kralen pegel, een lief edelsteen roosje of ga voor een chique look met de Swarovski style kralen. Sinds kort kun je hier ook kralen per stuk kopen. Handig als je er maar een paar nodig hebt, bijvoorbeeld voor de oorsieraden.

Druppels, pegels en briolettes voor Maxima oorbellenkralen per stukConnectort en HangersSwarovski style kralen voor Maxima oorbellen

Maxima oorbellen online bestellen

Wil jij net als koningin Maxima als stijl icoon door het leven gaan? En wil je met het maken van de oorbellen zo snel mogelijk beginnen. In dat geval. Bestel dan de sieraad onderdelen om de oorbellen te maken dan voor vijf  uur. Wij pakken de sieraad onderdelen direct zorgvuldig voor je in. De sieraadonderdelen worden nog dezelfde dag verzonden. Zodat jij als alles een beetje meezit morgen al kunt beginnen met oorbellen zelf maken!

Alvast veel plezier! 

 

-xxx- Ilona

P.s.

Ondanks dit artikel toch nog geen inspiratie? Of wil je nog meer inspiratie? Neem dan vooral even een kijkje  in de rubriek inspiratie. Je vindt deze door op de menubalk op specials te klikken.