Sieraden maken

Ben jij ook net als ik bevangen door het prettige virus van Sieraden maken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want voor het zelf sieraden maken hebben wij alles in huis. Je vind bij ons een keur aan edelsteen kralen, ZoetwaterparelsBloedkoraal Aquamarijn, Amethist kralen enz. enz. Te veel om allemaal op te noemen.  Ook bieden wij een zeer ruim assortiment in sieraad onderdelen en andere benodigdheden. Ook hier weer veel soorten materialen zoals goud 14 karaat,  Sterling zilver 925, Gold Filled, Gold plated, Vermeil maar ook Hill tribe zilver, brons of tin is ruim voorradig. Kortom voor sieraden maken ben je bij Ilona’s Silver & Gemstones aan het juiste adres.
 

Zelf sieraden maken: voorbeelden

In de rubriek sieraden maken kun je inspiratie opdoen. Je vind hier voorbeelden van zelf te maken sieraden. Als je doorklikt op het artikel kun je zien welke materialen wij hiervoor hebben gebruikt. Heel af en toe bieden wij ook een zelf sieraden maken pakket in z,n geheel aan. Natuurlijk tegen tegen een zeer voordelig prijsje. Zoals je van ons gewend bent. 


Verkoop zelf gemaakte sieraden


Veel van onze klanten die zelf sieraden maken verkopen deze ook. Het begon vaak bij een vriendin, daarna wilde de buurvrouw ook zo’n leuk collier en als snel begon het te kriebelen om uit deze leuke hobby ‘meer’ te halen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om je sieraden aan te bieden.

Als je het leuk vind mag je je creatie ook bij ons op de site tonen. We hebben hiervoor onze speciale inspiratie rubriek. Prijzen vermelden we niet, maar een verwijzing naar eventueel je website of een email adres mag je altijd vermelden. Hoe werkt het? Stuur ons een mooie foto van je creatie in een lage resolutie. Schrijf een tekst inclusief je emailadres etc. (mits je die wilt vermelden) zodat wij deze gemakkelijk kunnen kopiëren en plakken. Vervolgens plaatsen wij na interne goedkeuring je creatie.
Heel veel dames die zelf sieraden maken gingen je voor en verkopen leuk. Want een sieraad maken is niet alleen super leuk ook het verkopen van je zelfgemaakte sieraad enorme kik geven. Een mooier compliment voor je smaak bestaat er volgens mij niet.
 
Veel plezier!
 
 
-xxx- Ilona