open-popup-link

Ilona's Webgems

Kralen die Stralen!

Voor 17 uur besteld, morgen in huis ( werkdagen )

Filter producten

Kleur

Maat

Model

Iced

Categorieën

 • Voor 17 uur besteld,
  morgen in huis (werkdagen)
 • 100% niet goed
  Geld terug garantie!
 • Geniet elke dag van
  de nieuwste items
 • Altijd de beste deals
  en prijzen
 • Veilig online betalen
  via uw eigen bank

Geluks- vriendschaps- sterrenbeeld- edelsteen armbandjes

1 - 24 van 54

1 - 24 van 54

Vriendschapsarmbandjes

Vriendschapsarmbandjes maar ook geluksarmbandjes sterrenbeeld armbandjes en natuurlijk de  edelsteen armbandjes. Ze zijn sinds kort te vinden in ons assortiment. Gemaakt van mooie edelsteen kralen van goede kwaliteit. Zo vindt bijvoorbeeld Labradoriet-, Rozenkwarts,- Amethist,- Blauwe Aventurijn-, Lapis Lazuli-, Aquamarijn of lavasteen kralen armbandjes.  Met een ronde edelsteen kraal of  wil je liever een "nugget" kraal. Uiteraard zijn ze allemaal zeer gunstig geprijsd. Wil jij je bijzondere vriendschap met je oude school vriendin, collega , buurvrouw of wie dan ook laten blijken. Is die ene vriendschap zo bijzonder? Denk dan eens aan een vriendschapsarmbandje. Je kan natuurlijk ook dat enen nichtje waarmee je een heel bijzondere band mee hebt laten stralen. Dit doe je met een geluks of sterrenbeeld- armbandje

Bijzondere en speciale vriendschapsarmbandjes maken

Natuurlijk is die vriendschap zo bijzonder dat je dat met een heel bijzonder vriendschapsarmbandje wil laten blijken. De vriendschapsarmbandjes zijn helemaal naar jouw smaak aan te passen met onze sterling zilveren bedeltjes. Vermeil of Gold filled bedeltjes  kunnen uiteraard ook. Het leuke van  bedeltjes is dat ze eenvoudig aan de edelsteen armbandjes zijn te bevestigen. Dus ook weer gemakkelijk te wisselen. Super leuk voor jezelf, als cadeautje of geluksgeschenk voor een speciaal persoon.  

Vriendschapsarmbandjes maak ze bijzonder

Je kan natuurlijk ook door middel van een leuk bakslotje je persoonlijke touch aan het vriendschapsarmbandje geven. De bakslotjes zijn eenvoudig en simpel aan het armbandje te maken. Heb je even geen inpsiratie? Kijk dan ook eens op kralenmanie ons blog. Hier vindt je diverse armbandjes in de rubriek inspiratie.

Vriendschapsarmbandjes online kopen

Oké, je hebt genoeg inspiratie voor een sterrenbeeld,- geluks-, edelsteen kralen of  vriendschapsarmbandje. Je wilt je vriendin verassen. En je kan niet wachten om zelf  je eigen en unieke  vriendschapsarmbandjes te maken? Bestel dan voor vijf uur. Wij pakken de vriendschapsarmbandjes direct voor je in. Zodat jij als alles meezit morgen al je eigen sieraad maken kan.

-xxx- Ilona

P.s. Je kan natuurlijk ook een vriendschapsarmbandje online bestellen als je een halve streng edelsteen kralen nodig hebt!