Direct naar de rubriek met naam labeltjes

Direct een vrijblijvende prijsopgave voor jouw eigen labeltjes ontvangen? Vul hier het formulier in.

Ontwerp je eigen sieraden labeltjes en naamlabeltjes!

Ben je op zoek naar naam labeltjes met je eigen logo of tekst? Of wil je jouw eigen zilveren of gouden kralen laten ontwerpen en maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kunnen echt zilveren labeltjes van juwelierskwaliteit al vanaf zo’n € 0,50 per stuk voor je laten maken. Alle maten en modellen zijn mogelijk.

Maak je sieraad helemaal compleet met een uniek naamlabeltje. Hiermee geef je jouw handgemaakte sieraden een persoonlijke touch. De naamlabeltjes zijn van hoge kwaliteit Sterling Zilver, Vermeil of Rosé Vermeil. Ook vergulden in zowel geelgoud als roségoud is geen enkel probleem. De naamlabeltjes kunnen aan één zijde bewerkt worden of aan beide zijden, de keuze is aan jou!

Je eigen naamlabeltje kan in veel verschillende vormen, maten en diktes geleverd worden. Rond (zoals de voorbeelden hieronder) maar ook ovaal, rechthoekig of in de vorm van een hartje. Het kan bijna allemaal!

De tekst of het logo wordt in de labeltjes gelaserd. Dit zorgt voor een heel precies en strak resultaat. Wil je dat juist niet? Kies dan voor een 'ruwer/grover' lettertype.

NaamlabeltjesNaamlabelNaamlabeltjes


Welk model past perfect bij jouw sieraden?

Je eigen labeltjes met naam of logo ontwerpen

Je kan natuurlijk ook helemaal zelf je naamlabeltjes ontwerpen. Dit maakt niet alleen je sieraad helemaal af. Het zorgt ook voor een stukje branding en het opbouwen van je merkbekendheid. Zo kan het er bij helpen dat jij als ontwerper en maker van je sieraden gemakkelijker wordt verbonden met het sieraad zelf. Je geeft je sieraden nog meer gezicht met een eigen label ontwerp.

Je eigen kralen ontwerpen

Daarnaast is het sinds kort mogelijk om kralen met een eigen logo te laten maken. Super origineel om die in jouw sieraden te verwerken!

Je eigen kralen ontwerpen

 

Ben je op zoek naar unieke naam-labeltjes en ben je benieuwd naar de kosten hiervan?

Vul hier het formulier in. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken deze alleen voor het uitwerken van de labeltjes en om je een prijsopgave te kunnen doen.

Vergeet niet om even een kijkje te nemen in de rubriek met labeltjes. Je vindt hier diverse naamlabels en keurplaatjes. Zodat je al een beetje een idee krijgt van wat er zoal mogelijk is.