open-popup-link

Ilona's Webgems

Kralen die Stralen!

Voor 17 uur besteld, morgen in huis ( werkdagen )

Filter producten

Kleur

Materiaal

Categorieën

 • Voor 17 uur besteld,
  morgen in huis (werkdagen)
 • 100% niet goed
  Geld terug garantie!
 • Geniet elke dag van
  de nieuwste items
 • Altijd de beste deals
  en prijzen
 • Veilig online betalen
  via uw eigen bank

Eindkapjes

1 - 24 van 33

1 - 24 van 33

Eindkapjes

Super mooie eindkapjes, kralenkapjes en koordkapjes waarmee je armbanden, kettingen en andere sieraden stijlvol afwerkt. Of het nu een leren veter, (wax)koord, (nylon) draad is het maakt niet uit. Ik hoef het je wellicht niet te vertellen maar de schoonheid van een sieraad zit vaak in de kleine details. En dat begint met de inkoop van de diverse  sieraad onderdelen. Kies daarom je eindkapjes met zorg uit. Want met een goed gekozen eindkapje werk je je sieraad stijlvol af.

Eindkapjes in de diverse edel metalen

Net als dat de ene vorm van het eindkapje beter bij je sieraad ontwerp past. Zo is het ook met de keuze van het materiaal van de eindkapjes. Zo zal bij het ene ontwerp van een ketting met een bepaalde kralen soort beter een eindkapje van Sterling zilver passen. Terwijl bij het andere sieraad ontwerp je wellicht beter kunt kiezen voor een gouden eindkapje. En met Gold Plated, Gold filled of vermeil ben je weer wat voordeliger uit dan met gouden eindkapjes.

 

Eindkapjes, kralenkapjes, koordkapjes online kopen

Ben jij zover en heb je je sieraad ontwerp af? Je weet welke materialen je gaat gebruiken. Je bent uit de keuze van de kraal soort. Je weet of je een acht, tien of misschien wel een twaalf millimeter grote kraal gaat gebruiken. Je hebt keuze gemaakt welk koord je gaat gebruiken. Ook uit de andere sieraad onderdelen ben je uit. En sta je net als ik te popelen om te beginnen aan je nieuw sieraad ontwerp. Bestel dan je eindkapjes en andere sieraadonderdelen voor dat het vijf uur is. Want om vijf uur checken wij de laatste bestellingen zodat jouw bestelling van de sieraad onderdelen en kralen nog op de valreep mee kan.

Veel plezier!

-xxx- Ilona

P.s.

Je hebt geen inspiratie en toch wil je een zelf een sieraad maken? Kijk dan eens in de rubriek inspiratie. Wellicht doe je hier ideeën op.