Oorbelhaakjes, knopjes en creolen

Wie vindt het nu niet geweldig om een mooi paar zilveren oorbellen te dragen? En wie krijgt daar nu niet graag complimentjes over? Met deze oorbelhaakjes, oorknopjes en creolen van sterling zilver maak je de mooiste oorbellen. Combineer de oorbellen met mooie edelsteen kralen of bijzondere glaskralen. Maak je een paar opvallende oorbellen? Of kies juist voor een ingetogen stijl? Alles is mogelijk met deze oorbelhaakjes, knopjes en creolen. De sterling zilveren onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je jarenlang plezier van jouw sieraden.

Oorbellen maken en geen inspiratie?

Laat je door de seizoenen je inspireren. Want bij elk seizoen past een andere kleur oorbel kraal. Misschien waren gouden oorbelhaakjes het uitgangspunt bij je vorige ontwerp. Misschien moet je dan een keer een andere materiaal gebruiken zoals sterling zilveren oorbelhaakjes. Op die manier wordt je juist gedwongen tot andere keuzes. En voor je het weet heb jij met deze oorbelhaakjes weer een super paar trendy of chique oorbellen.  Zo zou je ook het seizoen als uitgangspunt voor je ontwerp kunnen laten zijn. Want zeg nou zelf herfst, winter zomer of lente vragen toch elk om een andere kleur kraal.  

Ben jij goed in zelf sieraden maken?

Op ons blog vind je regelmatig inspiratieartikelen met oorbelhaakjes of oorbelhaken. Ben je net als Alisa onze goudsmid handig in zelf sieraden maken? En zou je het leuk vinden om met een foto van jouw sieraad op het blog te komen? Die mogelijkheid bestaat. Dat kan zowel in de inspiratierubriek als in de rubriek klant aan het woord.

Ruime assortiment diverse edelmetalen

Onze assortiment bevat oorbelhaken van diverse materialen, afmetingen en vormen. Zo hebben we 14 karaat goud, Sterling zilver, Vermeil, Rosé, Golled filled en Rosé Golled Filled oorbelhaakjes. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we ze al per soort in een rubriek staan.

Oorbelhaakjes online kopen

Als je eerlijk bent tegenover jezelf dan ben je misschien net als ik wel een tikkeltje ongeduldig. Dan is het goed om te weten dat als jij je sieraad onderdelen, het maakt niet uit of dat gouden, zilveren, vermeil, gold filled, of verzilverde sieraad onderdelen zijn, wij ze dezelfde dag nog verzenden. Dit tenminste als de bestelling voor vijf uur is geplaatst

Alvast veel plezier!

-xxx- Ilona