Hyperstheen kralen rond ca. 12mm A-kwaliteit
  • Streng ca. 39.5cm
€39,95Incl. btw €33,02Excl. btw

Hyperstheen kralen - edelsteenkraal met een magische glans

Onze bijzonder mooie hyperstheen kralen hebben een magische fluweelzachte zilveren glans. Hyperstheen heb je in verschillende kleuren. De hyperstheen kralen in onze webshop zijn antraciet tot zwart van kleur. Op het eerste gezicht lijken de hyperstheen kralen zwart, maar als je de kralen een beetje beweegt zie je de fluweelzachte glans. Deze mooie glans laat zich vaak erg lastig vastleggen op de foto, maar onze hyperstheen kralen zijn uiteraard van een bijzonder mooie kwaliteit.

 

Hyperstheen kralen: de symboliek

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.


Dat uiterlijk van de hyperstheen(kralen) zegt al wat over de krachten van de hyperstheen. De Hyperstheen is een vriendelijke, zachte heler. Maar tegelijkertijd staat de hyperstheen bekend als een intensief zuiverende, aardende en beschermende steen die je positieve energie een stuk krachtiger maakt. De steen aardt, beschermt en versterkt positieve energie. Bovendien staat de hyperstheen bekend om zijn magische eigenschappen. Zo verhoogt de hyperstheen de intuïtieve gaven, bevordert wakker dromen en laat het de gebruiker intenties realiseren. Maar bovenal is de hyperstheen vooral heel erg mooi om er sieraden mee te maken!

De Hyperstheen wordt door zijn uiterlijk ook wel fluwelen labradoriet genoemd. Dat komt doordat ze dezelfde bijzondere schakeringen hebben waardoor het lijkt alsof de stenen van binnenuit tot leven komen. Best wel verwarrend, want zowel qua samenstelling als qua energie heeft hyperstheen verder geen gelijkenis met labradoriet.

Extra weetjes
De naam hyperstheen is afgeleid van het Grieks. Het is een samenvoeging van de twee woorden Hyper (boven) en Stenos (kracht).
De hyperstheen wordt gevonden in zowel Australië, China, Duitsland als de Verenigde Staten.

 

Hyperstheen kralen online bestellen

Hoe makkelijk kan het zijn?

Bestel je de kralen via onze kralengroothandel online op maandag, woensdag of vrijdag voor 17:00 uur, dan heb je de kralen en of sieraadonderdelen meestal de volgende dag al in huis!


                                                                                 Alvast veel plezier-xxx- Ilona