Zelf sieraden maken tijdens een leuke en leerzame workshop? Hier vind je diverse workshops door heel Nederland waarin je kunt leren hoe je je eigen sieraden maakt. De workshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

Wil jij hier ook je workshop sieraden maken geheel kosteloos aanbieden? Dat kan! Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Workshops sieraden maken in Zuid-Holland

Workshop je eigen unieke ketting rijgen van halfedelstenen en/of parels / Rotterdam e.o.

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om een workshop bij ons te doen. Tijdens deze workshop ga je zelf het sieraad van je droom ontwerpen en maken. Uiteraard zullen wij je graag helpen en advies geven.

Een aantal rijg- en knooptechnieken wordt geleerd en al gauw kan je aan de slag. Je kan een ketting of armband gaan maken passend bij een bepaalde outfit, maar je kan ook kiezen voor bepaalde stenen vanwege hun helende werking of passend bij jouw persoonlijkheid en/of sterrenbeeld.
Kortom: mogelijkheden te over. Het kan op locatie of bij ons in de zaak. De minimale deelname is 2 personen.

De prijzen zijn afhankelijk van je wensen en de gebruikte materialen. We werken voornamelijk met halfedelstenen, zoetwaterparels en zilver.

Workshops kunnen in de ochtend en in de middaguren afgesproken worden (3 uur) en de kosten vanaf 65 euro per persoon, inclusief koffie en gebruikte materialen, waarna je met een prachtig uniek sieraad naar huis gaat.

Meer informatie
Voor verdere informatie of reserveringen kun je ons vrijblijvend mailen.

Workshop je eigen unieke ketting rijgen van halfedelstenen en/of parels

 

Workshop sieraden maken in Utrecht

Workshop-mogelijkheid in Soest

 

Bij mij, Madeleine Spliet, kun je een workshop volgen met een groepje van vier tot zes personen, waarbij in een dagdeel geleerd kan worden hoe een ketting met mooie kralen gemaakt en fraai afgewerkt kan worden, eventueel met bijpassende oorbellen.

Op mijn website www.madeleinescolliers.com

is te zien wat zoal mogelijk is wat ontwerp en realisatie betreft. Als je zelf mooie kralen hebt kunnen die ook gebruikt worden. De prijs is € 35,-- per persoon voor een dagdeel van zo’n 3 à 4 uur en is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Uiteraard exclusief kralen, slotjes e.d. Het zal ik de meeste gevallen gaan om kralen van halfedelsteen, parels, muranoglas, zilver, vergulde onderdelen en mooie slotjes en oorbelhangers.

Op de website zijn verdere gegevens te vinden.

Madeleine M.A. Spliet
Van Weerden Poelmanweg 34,
3768MN Soestduinen
The Netherlands
T. 0352084843
www.madeleinescolliers.com

 

Sieraden maken, een kunst / Driebergen

Speel jij ook wel eens met de gedachte om zelf een sieraad te maken? Ik kan je daarbij helpen. Ik geef mijn dagworkshops van 10 tot 16 uur, incl. lunch, koffie/thee en iets lekkers, in mijn Atelier José in Driebergen.

De workshop bestaat uit een cursus voor beginners en gevorderden kunnen zich hierbij voegen. Ieder krijgt op zijn eigen niveau les. Veel technieken komen aan bod, zodat je een goede basis hebt om zelf verder te gaan.

Vanwege de beperkte ruimte zal een groep bestaan uit slechts 2, 3 of 4 cursisten. Een garantie dus voor veel persoonlijke aandacht . Aan het eind van een leuke dag ga je met veel ervaring en enkele bijzondere werkstukken naar huis.

De kosten van de dagworkshop bedragen €75 p.p. inclusief materiaal (uitgezonderd enkele dure onderdelen), koffie of thee en lunch.

Liever een halve dag? Ook dat kan. De kosten voor de halve dag workshop bedragen €30 inclusief materiaal (uitgezonderd enkele dure onderdelen), koffie of thee en iets lekkers.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Stuur mij een mailtje en ik zal al je vragen beantwoorden. Kijk ook eens op mijn website www.sieradenschilderijenatelierjose.com

José Lubbers,
Beeldend Kunstenaar
[email protected]
0343-516476  

Sieraden maken, een kunst / Driebergen

 

Workshop sieraden maken in Friesland

Workshop parels knopen

Nieuwsgierig hoe een parelsnoer vakkundig gerepareerd wordt en dit ook zelf leren? Ik repareer al jaren parelsnoeren en andere colliers met edelstenen voor juweliers en goudsmeden en geef ook workshops en masterclasses. Ik leer u graag de kneepjes van het vak.

In een ontspannen sfeer wordt gestart met het uitzoeken van de juiste kleur en draad die passen bij de parels van uw keuze. Ook zijn er diverse zilveren beads en edelstenen om te verweken in het collier, dit is los verkrijgbaar. In deze workshop maak je een stijlvol halssnoer van +/- 45 cm met zoetwaterparels. Zo leer je de techniek van het knopen als ook het bevestigen van het slotje. De workshop neemt een dagdeel in beslag.

KOSTEN
De kosten zijn € 45- p.p. exclusief parelcollier en inclusief zilveren slotje en eindoog. Data ’s van de workshop kunnen in overleg worden vastgelegd. Aan het einde van de workshop krijgt u het door u gemaakte sieraad mee naar huis. Snoertjes zijn verkrijgbaar vanaf €15,- maar je kunt ook je eigen collier meenemen.

DEELNEMERS

Maximaal 6 personen.

Datum workshops

Voor groepen kunnen afspraken gemaakt worden over de datum, locatie en dagindeling

Locatie

De workshop wordt gehouden in mijn atelier gevestigd op Hemdijk 59 in Sneek Voor groepen kan de locatie in overleg bepaald worden.

Inschrijven

Voor aanvragen van een workshop bel 06-23129497 of mail [email protected].


Atelier Reijns
Wunstelling 39
8754LA Makkum
06-23129497

Parels knopen / Makkum

 

 

Workshop Sieraden maken in Zuid-Holland

Workshops sieraden maken / Hazerswoude-Dorp

Lijkt het je leuk om sieraden te leren maken? Zowel voor kinderen als volwassenen worden workshops georganiseerd. Kijk voor verdere informatie op de website of bel even.
 
Mijn winkel/atelier ligt aan de Burgemeester Smitweg 11 te Hazerswoude-Dorp. Hier vind je de zeer gevarieerde collectie sieraden. Koffie en thee staan altijd klaar.

CAROLINE DEVILEE SIERADEN is elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt mij altijd bellen om op een ander tijdstip langs te komen.
 
Meer informatie
Meer informatie vind je op www.cdsieraden.nl.

Caroline Devilee Sieraden
Burgemeester Smitweg 11
2391 ND  Hazerswoude-Dorp
Tel. 06-21897218
[email protected]

Workshops sieraden maken / Hazerswoude-Dorp

 

P67Jewelz Sieradenworkshops / regio Den Haag

Ik werk met halfedel- en natuursteen, (Tsjechisch) kristal en zoetwaterparels. Momenteel bied ik 3 soorten sieradenworkshops aan, maar in overleg kan daar ook van afgeweken worden.
Ik heb een atelier ter beschikking in Leidschendam met voldoende parkeergelegenheid, maar kan de workshop ook bij de mensen thuis laten plaatsvinden.

Prijzen vanaf €29,50.

Meer informatie
Meer informatie vind je op www.p67jewelz.nl.

P67Jewelz Sieradenworkshops / regio Den Haag

 

Workshop sieraden maken in Gelderland

De Kracht van Zacht / Zuilichem

Een heerlijke middag zuiver genieten. Na een uitleg en ervaring over de werking van edelstenen, krijg je de gelegenheid je eigen sieraad (oorbellen, armband en/of ketting) te ontwerpen en maken. De workshop wordt gegeven op de locatie in Zuilichem van 14.00 -17.00 uur.

De prijs van de workshop is inclusief een uitgebreide digitale reader als naslagwerk.
Materiaal kosten van de edelstenen worden apart afgerekend.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website

De Kracht van Zacht / Zuilichem

 

Workshop sieraden maken / Wageningen

Als tuin en landschapsarchitect ben ik gefascineerd door de aarde en mede daardoor door stenen. Ik verzamel al jaren “gewone stenen” en  halfedelstenen in de vorm van kralen.
Naar aanleiding van de vraag naar het maken van een sieraad ben ik begonnen met mijn hobby: het maken van halssieraden van halfedelsteen, meestal in combinatie met zilver.
Het ontwerpen van een tuin vertoont verassend veel overeenkomsten met het ontwerpen van een halssieraad. Mijn inspiratie is de natuur in vorm en kleur.

Als ontwerper is het een geweldige  uitdaging om van halfedelstenen een uniek sieraad te maken; ik doe dat graag in combinatie met bijzondere zilveren kralen. Elk sieraad is een uniek sieraad.

Wat begon als hobby is nu professioneler geworden. Ik werk in opdracht (nieuw en draagbaar maken), exposeer regelmatig en doe kleine reparaties. Ook geef ik workshops:
Voor minimaal 2 en maximaal 5 personen heb ik ruimte. Je kunt je als groep of individueel opgeven. (vriendinnen, zussenuitje etc.). Datum en tijd kan in overleg worden vastgesteld.

De workshopkosten zijn €20 pp. (1 dagdeel), exclusief kralen, inclusief draad, knijpkralen en een eenvoudig slotje. Natuurlijk zijn er bij mij kralen te koop.

Naast kralen van edelsteen zijn er ook kralen van keramiek, parels, zilver, verzilverd, brons en tin aanwezig. En wil je jouw eigen kralen meebrengen om daar weer iets nieuws van te maken kan dat natuurlijk ook.

Meer informatie
Marian van de Wolfshaar
Sparrenbos 25
6705 BB Wageningen
0317-410501
[email protected]

Workshop sieraden maken / Wageningen

 

 

Workshop sieraden maken in Noord-Holland

Sieraden maken van halfedelstenen / Amsterdam

Even voorstellen, Ik ben Gonny de winter en ik woon in de leukste buurt in Amsterdam, de Pijp.
Sinds kort ben ik begonnen met workshops geven “sieraden maken van halfedelstenen”.
In drie uur heb je een mooi sieraad waar je trots op kan zijn. Een erg mooi cadeau voor jezelf of voor een ander.

Je hebt de keuze uit wel 200 verschillende kralen in vele kleuren en vormen, zoals amethist, citrien, fluoriet en nog vele andere.

Op zondag kan je hier gratis parkeren maar ik ben ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je krijgt naast een hapje en een drankje ook begeleiding bij het maken van je mooie sieraad.
Prijzen inclusief workshop van € 30,- voor een ketting tot € 15,- voor een ring. We maken er tevens een gezellig middag van, ik woon vlakbij het centrum van Amsterdam.

Meer informatie
Bel voor een afspraak.

Gonny de Winter
020-6737392
06-52789841

Sieraden maken van halfedelstenen / Amsterdam

 

Workshop parelknopen of je parelsnoer (opnieuw) laten knopen

Parels leren knopen is een kwestie van doorzetten. Wil je het proberen, dan leer ik het je graag!

Kosten: €45 inclusief rvs (vergulde) sluiting

Ik woon & werk in Haarlem, maar kom ook graag naar jou toe.

Heb je geen zin om zelf te leren knopen, maar wil je toch je snoer laten overrijgen of knopen? Ook dat is mogelijk.

Meer informatie
Stuur een email met vragen & wensen naar [email protected] of bel 0650934940

Workshop parelknopen of je parelsnoer (opnieuw) laten knopen

 

 

Workshop sieraden maken in Limburg

Workshops sieraden maken / Eijsden

Onder de naam ‘Voor de Sier’ ben ik in 2013 gestart met het geven van workshops. Je kunt bij mij terecht voor het maken van een mooie ketting, een armband of oorbellen, maar ook voor het pimpen van een paar slippers of een kinderfeestje.  In de vakantieperiodes organiseer ik ook moeder-dochter-sieradenworkshops.

De prijzen van de workshops variëren van 10 euro voor het maken van een armband tot  35 euro voor een ketting van luxe materialen als edelsteen.  Een workshop duurt 2 tot 2,5 uur. Na afloop van de workshop neem je je eigen, helemaal naar jouw wens gemaakte sieraad mee naar huis.
 
Waar zorg ik voor als je een workshop komt volgen?
•    je krijgt een duidelijke instructie en begeleiding bij het maken van je sieraad
•    je kunt gebruik maken van de benodigde tangen, scharen e.d.
•    Je kunt  een keuze maken uit kralen, draad, slotjes en wat je nog meer nodig hebt voor het maken van je eigen juweel
•    bij een workshop slippers pimpen zorg ik voor een paar teenslippers, maar je eigen slippers meebrengen mag natuurlijk ook
•    koffie, thee en wat lekkers

De prijzen gelden voor workshops die bij mij thuis in Eijsden (Zuid-Limburg) of in mijn atelier in Simpelveld worden gehouden. Indien gewenst kan ik ook naar je toe komen;  er  wordt dan een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer in rekening gebracht.

Meer informatie
Meer informatie vind je op mijn website www.voor-de-sier.com. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]

Workshops sieraden maken / Eijsden

 

Workshop sieraden maken in Flevoland

Een sieraad van edelstenen maken bij BeBalancedBeads / Almere

Ben je op zoek naar een prachtige ketting met lapis lazuli? Of een mooie armband van aquamarijn met zilverkleurige kralen?
En wil je deze zelf maken?

Binnen een paar uur kan je, samen met vriendinnen, in een middag of een avond je eigen sieraad maken. Ik kom graag met alle materialen naar je toe en help jullie om ieder een armband of ketting van edelsteen te maken. Je kiest zelf voor de stenen, de lengte, de kleur…. en maakt je eigen unieke armband of ketting. 
De ideale grootte van een groepje is 6 tot 8 deelnemers. 

De kosten zijn €30,- per persoon, inclusief alle materialen. 

Voor informatie: kijk op mijn website www.bebalancedbeads.nl, stuur een mail naar [email protected] of bel me (Ada Kaspersma) op 06-24428476

 

 

 

Ook je sieraden workshop gratis aanbieden via onze site? 

Wij brengen graag jouw edelstenen - of sieraden workshop gratis onder de aandacht. Stuur ons een mail met de volgende informatie:

  • Naam en inhoud van de workshop
  • Locatie
  • Kosten
  • Evt link naar de workshop
  • Contactgegevens
  • Een afbeelding of foto

Na goedkeuring plaatsen we jouw workshop kosteloos op de website. Stuur je mail naar [email protected] Natuurlijk stellen we het erg op prijs als je een link naar onze webwinkel plaatst.