Edelstenen groothandel

 

Direct door naar alle edelsteen kralen, klik hier! 

edelstenen groothandel

Onze edelstenen groothandel levert onder andere aan de detailhandel, goudsmid, juwelier en hobbyist en bezit een grote collectie aan edelsteen kralen en sieraad onderdelen.

In onze edelstenen groothandel vind je bijna alle soorten edelsteen kralen. 

Het allerfijnste voor onze klanten is wel dat wij edelsteen kralen niet alleen per hele streng verkopen, maar ook per stuk! Dat is erg handig als je bijvoorbeeld een hobbyist bent en maar een paar kralen nodig hebt. Wil je toch hele strengen bestellen let er dan op dat ze er in verschillende lengtes zijn; bij de desbetreffende foto wordt altijd de lengte per streng vermeld. Verder vind je in onze edelstenen groothandel nog allerlei nuttige en vooral fraaie onderdelen die nodig kunnen zijn voor het vervaardigen van je sieraden…
 

Persoonlijke inkoop bij onze Edelstenen Groothandel

In onze edelstenen groothandel worden de edelsteen kralen altijd persoonlijk door Ilona ingekocht in Azië. Daarom kunnen wij jou bij Ilona’s WebGems garanderen dat je altijd de beste prijs / kwaliteit verhouding krijgt. Met haar oog voor detail en kwaliteit weet Ilona altijd de mooiste en nieuwste edelstenen in te kopen. Een aantal keer per jaar stapt Ilona speciaal voor jou het vliegtuig in op weg naar Azië om zodoende onze edelstenen groothandel collectie weer aan te vullen met allerlei nieuwe items!
 

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en voordeeltjes van onze Edelstenen Groothandel

Op onze website plaatsen wij bijna dagelijks vele nieuwe artikelen die bij onze edelstenen groothandel site te bestellen zijn. Omdat er niet in hele grote hoeveelheden wordt ingekocht, koop je altijd iets exclusiefs. Neem daarom regelmatig een kijkje op de website van onze edelstenen groothandel zodat je zeker weet dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste items in de collectie. Regelmatig staat er bij nieuwe producten net binnen gekomen edelstenen, onder het kopje mazzeltjes krijg je de mogelijkheid om iets aparts voor een zéér aantrekkelijk prijsje te bestellen 

 

Edelstenen groothandel met Aantrekkelijke kortingen

Zoals gezegd is het bij ons geen vereiste om in onze edelstenen groothandel in één keer grote hoeveelheden af te nemen, maar het mág natuurlijk wel! Bij een grote afname belonen wij je dan ook met aantrekkelijke kortingen. Kortingen geven wij al vanaf een orderbedrag van € 100,- Wil je hierover meer weten? Kijk dan even bij kortingscode of neem gerust even contact met ons op, dan leggen we je uit hoe één en ander in z’n werk gaat. Ook al je andere vragen beantwoorden we graag!
 

Edelstenen Groothandel met een grote collectie

Bekijk direct in onze Edelstenen Groothandel wat wij jou in ons assortiment te bieden hebben en laat je verrassen door de enorme keuze! 

Kralen Groothandel

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare Kralen Groothandel die tegelijkertijd ook nog eens een snelle service biedt? Dan zit je hier op de juiste site en hoef je niet meer verder te zoeken.
‘Ilona’s WebGems’ is een kralen groothandel met een zeer uitgebreide collectie edelsteen kralen en sieraden onderdelen. 
Wij bieden je een hoge kwaliteit kralen en onderdelen tegen uiterst scherpe prijzen! Dit kunnen wij doen omdat Ilona een aantal weken per jaar persoonlijk naar Azië afreist om zo eigenhandig en met oog voor detail en juiste kwaliteit nieuwe edelsteen kralen en sieraden onderdelen voor onze kralen groothandel samen te stellen.

 

Edelstenen Groothandel met voordeel


Het voordeel dat wij tevens met onze kralen groothandel kunnen bieden is; juist omdat Ilona alles persoonlijk haalt wij hierdoor altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste items zijn en bovendien kent zij de leveranciers persoonlijk. Onze voorraden van de edelsteen kralen en onderdelen zijn beperkt, je koopt bij ons dus geen massaproductie maar altijd iets aparts. Bijna wekelijks hebben wij nieuwe aanvoer van edelsteen kralen en allerlei onderdelen en wordt onze kralen groothandel weer gevuld met de mooiste en nieuwste items die er verkrijgbaar zijn!


Toch kan het zijn dat je wat of iets mist in onze uitgebreide kralen groothandel, dat kan.

Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om verzoekjes in te dienen voordat Ilona op inkoopreis gaat. Zij gaat dan persoonlijk voor je op zoek naar hetgeen je gevraagd hebt en doet haar uiterste best om dit mee te nemen voor je. Zo’n 1 ½ week voor haar vertrek verzenden wij altijd een nieuwsbrief en vanaf dan mogen er verzoekjes ingediend worden. Vaak lukt het haar om je verzoek te vinden. En de prijs?… Die valt gelukkig altijd mee! Daar staat onze kralen groothandel immers om bekend .


Wil je iets aparts voor een redelijke prijs?

Neem dan regelmatig een kijkje op onze site (nog makkelijker; zet het onder je favorieten) en meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan word je steeds via onze kralen groothandel als eerste op de hoogte gebracht van nieuwtjes, mazzeltjes, nieuwe producten, acties en buitenkansjes.
Tot slot heb je bij ons de mogelijkheid om met korting te bestellen.
Ben je een vaste en / of zakelijke klant? Dan kun je met korting in onze kralen groothandel bestellen. Kijk op klantcode aanvragen en pak je korting! Je hoeft dit maar eenmalig te doen en het kost je nog geen 5 minuutjes werk 
“ Ilona’s WebGems’, hét betrouwbare adres in de Kralen Groothandel”