Shell kralen wit rond ca. 4mm
  • 100% Natuurlijk
  • Streng ca. 39cm
  • Rijggat ca. 0.4mm
€5,95Incl. btw €4,92Excl. btw
Shell kralen rond wit ca. 10mm
  • 100% Natuurlijk
  • Streng ca. 38cm
  • Rijggat ca. 0.8mm
€8,95Incl. btw €7,40Excl. btw
Shell kralen wit rond ca. 6mm
  • 100% Natuurlijk
  • Streng ca. 40cm
  • Rijggat ca. 0.6mm
€6,95Incl. btw €5,74Excl. btw

Tridacna kralen

 

De Tridacna kralen zijn voor de meeste een wat minder bekende kraalsoort. De Tridacna kraal worden gemaakt van een gigantische tweekleppige schelp, een soort mossel. De schelp is niet alleen gigantisch, het is ook de aller witste ter wereld. Het wordt dan ook wel het witste gesteente op aarde genoemd. Ook staat het her en der bekend als wit porselein.

De serene schoonheid van Tridacna kralen

De Tridacna kralen worden gevormd van dit schelpachtig materiaal. Met hun spierwitte kleur geven de fantastisch mooie en glanzende Tridacna kralen elk sieraad een pittige uitstraling. De serene schoonheid van de witte Tridacna kralen combineert niet alleen prachtig met bijvoorbeeld zwarte Agaat, Gitten, Spinel of Onyx. Ook een combinatie met de Blauwe Chalcedoon/ Crabagaat krale geeft een bijzonder frisse zomerse uitstraling aan je sieraden.

Het maagdelijk wit van de Tridacna kraal

Wat er over de werking van deze steensoort wordt gezegd.

Bovendien worden de mooi maagdelijk witte Tridacna kralen een aantal goede eigenschappen toebedeeld. Het zou kalmerend werken en het dragen van Tridacna sieraden versterkt het magnetisch veld rondom het lichaam. Zo worden de invloed van irritatie en andere (hinderlijke) omgevingsfactoren verminderd. Ook geeft de organische edelsteen mentale rust en wijsheid. In de boeddhistische leer wordt Tridacna gezien als bescherming tegen boze geesten.

De kleur wit in een kraal

Witte kralen worden over het algemeen verbondenheid met de Maan aan. Daardoor zijn ze zeer nauw verbonden met spiritualiteit en de slaap. Ook wordt de kleur wit vaak geassocieerd met het hebben van geluk. Bovendien helpt de kleur wit tegen hoofdpijn.

 

 

Een heerlijk zomers gevoel met de Tridacna kraal

Maar waar het ons vooral om gaat is dat deze witte kraal een zomers gevoel bij uitstek oproept en zich lekker makkelijk laat combineren met elke andere kleur, bijvoorbeeld met blauw voor een super Beach gevoel of met groen voor de hippe Urban look. Elke andere kleur is natuurlijk ook goed.