Voeg nu een gratis product toe!

10 jaar getrouwd: de zoektocht naar onze trouwringen

  • Geplaatst op
10 jaar getrouwd: de zoektocht naar onze trouwringen

Het is alweer 10 jaar geleden dat Otto en ik zijn getrouwd. Het lijkt wel als de dag van gister dat we stad en land afreisden, op zoek naar dé perfecte trouwringen die onze liefde zouden symboliseren. We waren vastberaden om iets speciaals te vinden, iets dat echt bij ons paste. Maar dit was moeilijker dan we dachten...

Onze bewogen zoektocht

We waren niet op zoek naar de standaard setjes die je overal zag. Nee, we wilden iets unieks, iets dat onze band zou weerspiegelen. En dus begonnen we onze zoektocht, van goudsmid tot juwelier, en van antiquair tot bruidsmodezaak. Maar hoe we ook zochten, we konden gewoon niet vinden wat we zochten. Het leek bijna alsof niemand ons begreep. We snapten het niet, zo moeilijk kon het toch niet zijn?

 

De perfecte ringen

We gaven niet op! Uiteindelijk vonden we via internet een goudsmid die precies begreep wat we wilden, wat een opluchting. Het was alsof hij onze gedachten kon lezen. Hij ging voor ons aan de slag en we zijn iedere dag nog zo blij met het geweldige resultaat! Op 29 augustus 2014 gaven we elkaar het ja-woord, met de perfecte ringen om onze vingers.

 

VanLoon xx trouwringen voor iedereen

We besloten dat we ook andere verloofde stellen wilden helpen bij het vinden van de meest prachtige trouwringen. Deze draag je tenslotte de rest van je leven! Samen met onze goudsmid creëerden we ons eigen unieke, geweldige concept: de VanLoon xx trouwringen.

 

Wist je dat onze trouwringen ook vaak aangeschaft worden als verlovingsringen of vriendschapsringen? Voor ons draait het niet alleen om het verkopen van ringen, maar om het creëren van tijdloze herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Ringen speciaal voor jullie gemaakt

Je bent van harte welkom bij onze winkel in Garderen om sample ringen te komen bekijken en passen. Deze sample ringen zijn de basis, die je verder kunt aanpassen naar jullie wensen. Zo hoef je niet meer na te denken over het ontwerp, maar kun je wel je eigen smaak erin verwerken.

 

Of je nu houdt van zilver, witgoud, rosé goud of klassiek geel goud: dit is allemaal mogelijk. Misschien heb je zelfs nog (dierbaar) goud liggen dat je wilt laten verwerken in je ringen? Of wat dacht je van een sprankelende diamant of een andere edelsteen om je ringen nog specialer te maken? Ook als je partner een ander model mooier vindt dan jij, dan is dat uiteraard geen probleem. Bij ons kan het allemaal, en we staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

 

Betaalbaar vakmanschap

Je denkt misschien dat op maat gemaakte ringen onbetaalbaar zijn, maar niets is minder waar. Je zult verrast zijn hoe betaalbaar onze ringen zijn, vooral gezien het vakmanschap en de persoonlijke aandacht die we in elk stuk stoppen. Want voor ons draait het niet alleen om het verkopen van ringen, maar om het creëren van tijdloze herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Bekijk hier onze sample trouwringen en kom gerust langs bij onze winkel in Garderen om te passen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hiervoor het beste een afspraak maken, dan hebben we alle tijd voor jullie. Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op, wij staan graag voor je klaar.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »