Voeg nu een gratis product toe!

Nieuw: Gold filled Keurmerk voor kwaliteitsgarantie

 Nieuw: Gold filled Keurmerk voor kwaliteitsgarantie

In een wereld waarin de markt overspoeld wordt met namaakproducten, wordt het steeds belangrijker om het onderscheid te maken tussen authentieke en imitatie Gold filled sieraden en sieraadonderdelen. Wij vinden de toename van deze nepproducten erg jammer, want echte Gold filled items zijn prachtig om te verwerken in je sieraden.

De imitaties doen niet alleen afbreuk aan de reputatie van Gold filled als hoogwaardig materiaal, maar de toename in nep items kan ook het vertrouwen van consumenten schaden. Daarom hebben we besloten om het heft in eigen handen te nemen en ons eigen Gold filled Keurmerk te introduceren. Bij ons kun je altijd vertrouwen op echtheid en kwaliteit.

 

Wat houdt het Gold filled Keurmerk in?

Ons Gold filled Keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en echtheid. Elk product dat dit keurmerk draagt, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is gegarandeerd echt. Zo kun je met een gerust hart genieten van de prachtige items uit onze collectie, wetende dat je investeert in echte kwaliteit.

 

Wat maakt Gold filled speciaal?

Gold filled is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit een basis van metaal, zoals koper of messing met daaroverheen een laagje echt goud. Het laagje goud slijt niet of nauwelijks omdat het vele malen dikker is dan bijvoorbeeld gold plate producten. Dit zorgt voor een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Zelfs bij dagelijks gebruik heb je jarenlang plezier van Gold filled sieraden.

 

Echt versus nep: het belang van ons keurmerk

Laat je niet misleiden door imitaties. Kies voor echt Gold filled en geniet van de luxe uitstraling van echt goud, zonder de hoge kosten. Ons keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Alle Gold filled items zijn bij ons echt

We zijn momenteel druk bezig om ons keurmerk toe te voegen aan al onze Gold filled productpagina's. Mocht je een pagina tegenkomen zonder ons keurmerk, twijfel dan niet over de echtheid, wij verzekeren je dat al onze Gold filled producten echt zijn.

 

Shop met vertrouwen en kies voor écht Gold filled. Ontdek hier onze collectie met Gold filled producten.

Gold filled Keurmerk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »