Voeg nu een gratis product toe!

Inkopen op verzoek

In 2008 heb ik mijn droom gerealiseerd en ben ik mijn webwinkel begonnen. Een online kralen groothandel, waar ik mijn passie voor kralen, edelstenen en sieraden met iedereen kan delen. Nog altijd vind ik dat ik de leukste baan van de wereld heb. En een van de dingen die mijn werk zo leuk maakt is dat ik regelmatig naar Azië kan afreizen. Een paar keer per jaar ga ik op inkoopreis en bezoek daar groothandels en fabrieken, maar ook kleine dorpen waar complete families de mooiste kralen maken. Allemaal met de hand! Door mijn edelsteen kralen en zilveren onderdelen bij deze mensen te kopen kan ik op mijn site hele bijzondere dingen aanbieden. En tegelijkertijd krijgen de families een goede prijs voor hun producten.

Mijn vaste klanten weten dat ik regelmatig op reis ga en mailen me dan nog snel een boodschappenlijst. Ben jij ook op zoek naar bepaalde kralen, van zilver of edelsteen, mail me dan met je verzoek. In mijn nieuwsbrief en op dit blog kondig ik aan wanneer ik weer op reis ga. Ik ga persoonlijk voor je op zoek en als ik gevonden heb wat je zoekt laat ik je dat zo snel mogelijk weten!

Groot inkopen?

Ben je detaillist, ontwerper of een andere grootverbruiker en wil je groot inkopen? Dan kan ik je ook helpen bij het samenstellen van collecties. Door mijn vele reizen heb ik een groot netwerk van leveranciers en mensen die ter plekke voor me kunnen onderhandelen. Neem contact met me op en vertel me je wensen. Ik help je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »