Een wereld aan mooie geuren

Ben jij al eens in onze winkel in Garderen geweest?
Dan heb je vast al eens aan de verfijnde geurlijnen van Wally Parfums geroken. Het Italiaanse familiebedrijf Wally Parfums heeft exclusieve parfumlijnen voor hem & haar, interieurgeuren, badkamerproducten en gifts. Hun vakmanschap in combinatie met natuurlijke geurstoffen leiden tot bijzondere, exclusieve composities.

.

Wally Parfums ontstond in 1925 in Prato, Toscane. In die tijd produceerden ze natuurlijke kleurstoffen voor de textielindustrie. In de jaren daarna begon het familiebedrijf met veel passie met de productie van nieuwe en onmiskenbare ‘Mediterrane geuren’. Nu bijna honderd jaar later bouwt Wally Parfums nog voort op die geschiedenis, de kwaliteit en het vakmanschap. Wally Parfums levert nog steeds kwaliteitsproducten waar ze enorm trots op zijn. Wil jij weten welke geur bij jou(w interieur) past? Ontdek het bij VanLoon in Garderen. De geurlijn van Wally is opgebouwd van zacht en fris naar kruidig en complex en alles wat daar tussenin zit. Jouw favoriete top geur zit daar gegarandeerd bij.
  

 

Ontdek de geurige verleiding van Wally Parfums bij VanLoon
Bij VanLoon Gemstore & More in Garderen kun je kennismaken met deze mooie authentieke geurproducten. Het assortiment bestaat uit verfijnde elegante parfumlijnen voor hem & haar, interieurgeuren, badkamerproducten en gifts.
Dus ook voor elke ruimte en ieder interieur een passende geur! In het assortiment vind je home geuren die speciaal voor in de keuken of bijvoorbeeld de babykamer zijn. Een desinfecterende geur voor bijvoorbeeld in de schoenenkast of hele lekkere frisse geuren voor in je kledingkast. En ken je het kastpapier van vroeger? Wallys heeft het verrijkt met een heerlijk subtiel geurtje. Dit geparfumeerde papier voor op de planken in je kledingkast of handdoekenkast geeft langdurige frisheid.
Wil je groots uitpakken? Dat kan met de mega 3 liter interieurgeuren. De stijlvolle magnumflessen zijn perfect voor de (ontvangst)ruimte van je wellness, winkel of hotel.

 

Het oog wil ook wat
Elk parfum bevat hoge concentraties etherische oliën en natuurlijke grondstoffen. De producten zijn uiteraard zonder dierlijke ingrediënten en dierproefvrij geproduceerd. De verfijnde geuren zijn een lust voor de neus. Maar ook de flessen en verpakkingen van Wally Parfums zijn met uiterste zorg vormgegeven. De door kunstenaars ontworpen verpakkingen geven het merk een klassiek-chique en toch ook weer moderne uitstraling.

Wally Parfums: vernieuwend, eigenzinnig, exclusief & elegant. Een sieraad voor je huis!

 

Een sieraad voor je huis!

 

 

 

 

 

Logo Wally